slava píše:Taky nejsem zastáncem denního svícení. V Rakousku to zrušili hlavně proto, že jim stoupla nehodovost cyklistů a chodců. Každý šofér dával bacha na světla a při té příležitosti občas některý přehlédl a smetl kolistu nebo pěšáka. Jenže u nás si to nikdo nepřizná, že to byla blbost to zavádět. Furt nám kdosi bude cosi diktovat, jako kdyby jsme neměli vlastní rozum. Však i Obama se diví, že si necháme diktovat od belgičanů! A to prosím celá Evropa. Bral bych to, kdyby jsme byli země dlouhých stínů, za polárním kruhem, kde je šero půl dne a ne tady, kde je světlo za deset minut a tma taky. To se zase rozjede debata, ach jo
! | "vladislav" píše: |
Třeba na nic .... ![]() |
kend píše:no ja je nestihnul dneska vyzvednout tak to jeste ze jsem napsal ja tam mam ty ledky kulaty misto mlhovek a prave jsem myslel ze tam dam tyhle svetla a moc nesviti ten prouzek jo ? nemas nahodou fotku ze by si sem hodil prosim
Tomík píše:Ty světla vypadají dobře, ale jak řešit automatické rozsvícení, které je tam teď. Přes pojistku? Jsem v elektro PAT, možná MAT
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé