Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No ono je třeba auto hned jak je nové tak kompletně stříknout celej spodek plus dutiny a pak každej 2 rok znova dutiny a spodek kontrolovat akorát oděrky od kamínků a pak je pohoda ,výfuk stříkni stříbřenkou na kamna osobně jsem to udělal hned jak jsem koupil auto a je jak novej žádná známka rezu,ale pokud chceš auto na 5 let a zase nové tak to nemá cenu,tuhle udržbu dělat když si ho necháš 10 let a víc..
Neviem, na čo je dobré natierať terajšie výfuky kadejakými striebrenkami. Na synovom ceede, ktorý som kedysi mal ja je za 8 rokov najazdených 165 tisíc km a výfuk je stále v pohode. To nie sú tie staré oceĺové výfuky na škodovkách, ktoré bolo treba meniť každé 2-3 roky.
Presne tak vobec nic netreba striekat ani natierat je to vyratane na zivotnost daneho dielu ze skor sa pokazi ako rozsype kvoli hrdze.Ale pre pokoj duse by som natrel len v pripade ze farbu mam free a musel by som sa silno nudit
Přezouvání se odkládá Včera mi přišly z K &K Pneu nové pneu Continental PremiumContact5 205/55 R16 91V, ale zjistil jsem že dvě mají DOT 0815 a dvě DOT 5013 ... takže dvě posílám zpět a budu čekat až obratem pošlou jiné vyrobené letos
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubu
Konečne prezuté. Osvedčilo sa mi na plechače z vnútornej strany strieknuť pred výmenou meď. Disky idú po zime ľahko dole. Predtým som ich mal vždy prihrdzaveté.
KIA RIO SEDAN 12/2006 1,4 71kw 122 000km 6,2 - 6,8 l/100km v lete do 7,7 v zime
Pekne vyleštené auto i disky. Dúfam, že to nerobíš tak, ako som dnes videl jedného staršieho majiteĺa Fabie Combi. Tiež čakal pred školou ako ja, tak z nudy vytiahol handričku a nasucho ju zvonku utieral zrejme od prachu. A ten lak, keby mohol, tak by ho zrejme vyfackal.-.((( Ale dnes som prezul už aj ja, snežiť už nebude.