Mám A5 a A7s, podľa mňa za tie peniaze výborná kúpa. A5 sa mi už zaplatila sama,keď mi poisťovňa nechcela uhradiť výmenu skla na ceede,vinník priznal a podpísal protokol. Ale kooperativa sa cukala. tak som im poslal fotku s kameňom a odpoveď že tam kameň nevidia tak som im to musel poslať ešte raz aj s vyznačením sutrom.
Najlepšie ju bude asi zapojiť do zadnej zásuvky nie?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Po třech a půl letech mi dosloužila moje dosavadní kamera, tak jsem zakoupil TrueCam A7s Vypadá dobře, do Sportage se krásně vejde za zrcátko, zaktualizoval jsem vše co šlo a huráááá do provozu
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Přesně tuhle mám v hledáčku i já, v Praze, když dovolíš, bych se rád juknul
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Moja Mio Mivue 538 hapruje uz asi rok reklamacia neuznana sama sa vypina zamrza restartuje ni des preto uvazujem o kupe tejto je to cina ale za skusku to stoji ma dobry feedback atd http://www.aliexpress.com/item/32587611 ... 11239.html
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
Tiež som mal prvú kameru nejakú čínu, a pošla po 6 mes, konektor na nabíjanie, a čo som tak čítal tak je to chyba nejakých 80-90% čínskych kamier Už 3 rok používam truecam a5 a a7s nemôžem na ne povedať jedno zle slovo, myslím že za tie peniaze nemajú konkurenciu
Jj mal som ho ku kamere, tuším k poslednej A7s dam to aj sem keby niekto chcel,ten prehravac zatial som polarizacne filtre neriesil,ale ked to budes mat nahodene postni sem nejake video, ked tam bude velky rozdiel v kvalite , objednal by som ho tiez
Crui5er nemám nejaké ilúzie že by sa to nevyrabalo v čine. Keď som to trochu tak prebehol tak aj parametre sú v niečom iné, síce kamerky vypadaju rovnako.ktovie či by tam do tejto čínskej išlo slahnut soft z truecam, tak by to bolo cenovo hodne zaujimave ,ja som tu prvú činu úspešne reklamoval,poslali 2hy kus,samozrejme colnici má skasirovali znova aj keď bolo na krabici napísané že reklamacia. A tá nová odisla za 3 mesiace.tak som sa rozhodol ze nebudem robiť pokusneho králika na kamery,tak kúpim niečo tu alebo v CZ a nechcel.som DOD za nejakých +-300-400€. Tak som prvú zobral A5 ale boli problémy z káblom že rusilo rádio ale keď som kontaktoval výrobcu zaslali na výmenu nový vylepšený kábel a odvtedy mám pokoj, teraz mam A5 a 2ks A7s a zatiaľ spokojny
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA