Ladlen,
aj ja som uz prezul a nehanbim sa to priznat bez ohladu na to co si o tom myslis ty. A nebudem mat auto v garazi.
Zopar veci k tomu. Ak by som byval na Orave tak to samozrejme neurobim. Ale byvam v Kosiciach a hadam uznas ze je tu trocha ine pocasie. Kolega pochadza z Oravy (Tvrdosin) a sam to uznal. V piatok bolo 22 stupnov. Dnes tu boli 3 stupne a dazd. Predpoved je ze horsie ako dnes to nebude. Od zajtra mat zimne gumy nemusim. Ak by nahodou nasnezilo tak mam rozum a nepojdem tych 12 km po rovinke do prace 120 ale povedzme 70-kou. Ak napadne pol metra snehu nepojdem autom. Boli roky ked som bol lenivy prezut zimne kolesa a tak som jazdil celu zimu na letnych (vtedy este neboli zimne povinne). Zvladol som to v pohode. Zato su vodici ktorym ani najlepsie zimne gumy nepomozu. Nepopieram ze zimne su na zimu lepsie, to ani nahodou. Ale kto nema v hlave nasrate tak to v takomto pripade zvladne aj bez nich. Mimochodom tuto zimu som siel po snehu mozno 10 dni. Povedal by som 5 ale budem velkorysy
Takze je to moje rozhodnutie, ziaden zakon som neporusil a nazory inych ? 100 ludi 100 chuti. Uz ani nehovorim ze aj tzv odbornici sa nevedia dohodnut kedy je este vhodnejsia zimna a kedy letna guma.
Ja nikoho nenutim prezuvat tak aj mna nech ini nechaju rozhodnut sa sam za seba.