Do kterých doplňků chcete investovat?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Do kterých doplňků chcete investovat?

Příspěvekod Neumi » 08.04.2010 09:04

Nieco podobne a velmi lakalo a aj laka ale s mojimi technickymi znalostami a naradim a podobne by to vsetko musel riesit servis a to by som sa asi nedoplatil :no:
Kia Pro_cee'd (2009)
20000 km @ 6.7 l/100km
Neumi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod ervss » 08.04.2010 09:09

lubopower ..

ja mám 17ky a je to naozaj maximum čo ceed vydrží .. plus techničák a vela dalších vecí .. rozmýšlal som nad 18kami tiež ale som rád že som nedal .. policajti to lúbia kontrolovať a 18kami si akurát môžeš zničit auto .. rozhrkať celé ..

Ale tak je to tvoja vec :) a DUPLEX je fajn ale určite nie taký hrubý keď už duplex tak jemný a kruhové malé .. toto bude vyzerať skôr vtipne : )
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod lubopower » 08.04.2010 09:28

z koncoviek výfuku sa dá vybrať cca 20 rôznych, ale na tento môj zadok sa mi asi najviac hodia tieto zahnuté do vrchu, ale ak má niekto nejakú inšpiráciu pre mňa, sem s nou..., do TP sa dajú zapísať aj 19 palcové kolesa, ja moje 18 budem mať zapísané zajtra, tak keď ma zastavia, skontrolujú a ideme daľej....Obrázek
lubopower Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
40000 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod ervss » 08.04.2010 13:22

dajú , ja neohovorím že nie ale budeš to mať velmi ale velmi tvrdé na naších cestách : ) mňe už hovoria že mám dosť tvrdé auto .. Akú maš farbu auta ?
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Tony » 08.04.2010 15:54

tvrdé? to je o lidech. já jdu do 17´´ a sníženého podvozku. teď mám sice 16´´ ale je to měkké jako prase zvlášť v zatáčkách a vyšších rychlostech. na dálnici se mi to bude hodit kvůli bočního větru (mělo by to pomoct) a taky potřebuju sedět níže. jsem zvědavý jaké to bude :D
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod lubopower » 08.04.2010 16:34

ervss píše:dajú , ja neohovorím že nie ale budeš to mať velmi ale velmi tvrdé na naších cestách : ) mňe už hovoria že mám dosť tvrdé auto .. Akú maš farbu auta ?

farba auta a aj celý zadok je ako na obrázku vyššie....
lubopower Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
40000 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod puzo » 09.04.2010 18:11

Tony píše:tvrdé? to je o lidech. já jdu do 17´´ a sníženého podvozku. teď mám sice 16´´ ale je to měkké jako prase zvlášť v zatáčkách a vyšších rychlostech. na dálnici se mi to bude hodit kvůli bočního větru (mělo by to pomoct) a taky potřebuju sedět níže. jsem zvědavý jaké to bude :D

Ta tvrdost auta je asi jediná věc , která mě na mém autě vadí . Nemyslím náklony v zatáčkách . Mám obyč. 15" lité kola obuté do původních mišelinek a auto se mě zdá hodně tvrdé . Vadí mě , že je cítit každá nerovnost na cestě a zbytečně se přenáší rázy od kol do interiéru a tím se může interiér rozvrzat . Pokud jedu s někým v jiném autě tak se mě zdá , že mám nejtvrdší auto na planetě . Druhá generace CEEDa je na tom prý už líp . Nevíte někdo , jestli se s tou tvrdostí podvozku dá něco dělat ? Asi blbý dotaz , ale co kdyby .
puzo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
34000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Jaroslav Sladky » 09.04.2010 21:21

Mě by se líbilo kdyby někdo dělal na ceeda takové ty plastové vystouplé lišty které ukončující dveře u práhu jako mají nový megani a audiny.Vypadá to dobře a funguje to i jako ochrana proti odření.Myslím že by mu to slušelo víc,než ty boční origo lišty.
Jaroslav Sladky Neuvedeno
Uživatel fóra

Sponzor (1) Organizátor srazu (1)

Příspěvekod M@cic » 10.04.2010 18:52

@lubopowe

Nechci nikoho strašit ani hanět jeho vkus ale dát si chromovaný kola to zavání trošku kolotočářstvím.. Ale proti gustu...
Jen jak již tu někdo z kolegů upozorňoval, v případě nehody pojišťovna do protokolu zapisuje jaký je rozměr pneu na autě a pokud tam máte něco nepředpisového, může a BUDE Vám snižovat krytí pojistné události, dokonce má právo i událost uznat úplně, protože jste na vozidle provedl neodbornou montáž tak si to ještě rozmyslete...

Ať Vám to jezdí!
Ať Vám to jezdí!

Kia Ceed MY 2010 1,6 Crdi Comfort + Červená infra
M@cic Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
1111 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Bindick » 10.04.2010 19:03

Pořád zírám po masce na Ceeda. Ta co se mi líbí,co byla v XR packetu tak za ní 5 tis ochoten nejsem dát..
T
Bindick Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod M@cic » 11.04.2010 00:02

Mě lákala také /to jsem ještě nevěděl že budu mít FL/ ale když vidím jak ty masky vypadají po roce provozu /myslím, ten chromovaný proužek u kapoty/ ne díky -matovatí a pak to vypadá jako že rezne... Takže s rozmyslem
Ať Vám to jezdí!

Kia Ceed MY 2010 1,6 Crdi Comfort + Červená infra
M@cic Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
1111 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod mbiron » 20.04.2010 18:43

Dnes mi prisel mejlik od pratel z Renault Club CR na upravu odhlucneni kapoty motoru tak pokud ma nekdo chut trochu kutit tak tady je navod
http://renaultclub.cz/navod_na_vyrobu_o ... apotu.html
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod titanus » 20.04.2010 20:15

navod je sice pekne spraveny no osobne si myslim ze to pri cestach po dialnici nic neodhlucni...predsa len myslite ze hukot motoru ide cez kapotu a sklo do kabiny :) ak hluk z motora prenika tak je to cez zadne stenu motora a aj to si myslim ze minimalne lebo najvacsi hluk je z aerodinamiky a obtekania vetrom...to by bolo treba odhlucnit kabinu a nie motor ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion