| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW Sephia 1.5, 59 kW
 Sephia 1.5, 59 kW 

pri mojom Riu tiez pekne ojebabravala. na nimi udavanu spotrebu sa nemam sdancu dostat, a to som skor defenzivny sofer
  pri mojom Riu tiez pekne ojebabravala. na nimi udavanu spotrebu sa nemam sdancu dostat, a to som skor defenzivny soferKatikakus píše:Romane, to mel byt nepovedeny pokus o vtip? Nebo jsi jenom nepochopil, o co jde? Nedomyslel mozne dusledky? Poradne si ten clanek precti az do konce. Ne tohle opravdu fajn neni, to je prasarna nejhrubsiho zrna.
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW Sephia 1.5, 59 kW
 Sephia 1.5, 59 kW 

Milan_SK píše:Takúto legislatívu by mohli schváliť len jednotlivé štáty a veeeeeľmi silno pochybujem, že by v jednotlivých národných parlamentoch prešla (to by voliči neocenili, keďže by sa to rovnalo zásahu do ich osobných slobôd).

. EU ma urcite od dokonalosti daleko, ale az prilis casto sa  pouziva ako fackovaci panak za vsetko mozne.
. EU ma urcite od dokonalosti daleko, ale az prilis casto sa  pouziva ako fackovaci panak za vsetko mozne.

ziadna EU im toto technicke riesenie neprikazuje a nevnucuje

Milan_SK píše:@Karens Myslis, ze taketo nieco by preslo vo vsetkych 27 statoch EU? To sotva. Aj v europarlamente by taketo nieco vyvolalo obrovsku polemiku.

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé