Abych trochu osvětlil funkci mého Perpetum Couvání Debile.
Na začátku bylo několik podmínek, které to muselo splnit.
1. Napájení bez zásahu do el.instalace (možná ztráta záruky)
2. Zapínání bez zásahu do el.instalace (možná ztráta záruky)
3. Nedělat nezvratné změny a když tak aby nebyly moc vidět
Jak jsem již psal, začínal jsem s novým stínítkem, ale to by nebylo ono, protože by tam muselo být ještě tlačítko pro zapnutí, jinak by se monitor zapnul po každém sklopení stínítka. Proto jsem nakonec zvolil verzi ve schránce na brýle, kterou jsem stejně na brýle nepoužíval.
Monitor je přidělanej na držák, kterej je vsazenej do upravené schránky. Z horní strany je koncák, kterej zapíná napájení monitoru a kamery. Po otevření se zapne relátko a naskočí obraz. Po zavření schránky
se celej zázrak odpojí, takže to nemá žadný odběr a nehrozí tak vybití baterky. Pokud to nezapomenu zavřít, jak se mě už několikrát stalo a jelo to celou noc.
Proto budu muset do systému zapracovat časátko relátko, aby to preventívně po nějaké době vyplo. To ale znamená, že bude ve schránce potřeba kromě koncáku, ještě šmrnc-kontakt.
Aby toho nebylo málo,tak mám problém i s monitorem, ve kterým není skoro nic vidět, protože se na něho nedívám v optimálním úhlu,což jsem nemohl předpokládat, ale oprava je brnkačka.
Ale v podstatě to funguje tak, jak jsem si představoval. I když bylo by co zlepšovat. Třeba elektrický vyklápění. Ale nejdřív musím dodělat verzi BASE a potom teprve rozšířit na EX.