Ahojki... Můj první miláček byl Peugot 206 SW. Spokojená jsem byla, dokud se mi nenarodila 2 holčička. Kočárek se vešel jen tak tak, proto jsem začala koukat na něco většího a do oka mi padla Kia Carnival, ještě ten den jsem si pro ní jela. Jsem moc spokojená, sice baští o něco víc, ale pohodlí a jízda je úplně o něčem jiném. Asi bych už neměnila
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ja sa pridam ku viacerim skodovkarom... ja som presedlal z 11 rocnej (rodicovskej) felicie, cize toto je moje prve prvucicke auto a dufam ze vydrzi dost . Nikdy som si nemyslel ze by bola felda nejaka pomala, hlucna alebo zeby sa tazko tocilo volantom a podobne ale ceed je teda riadny rozdiel. A este vacsi rozdiel je to ked clovek presadne naspat do feldicky ... nuz na lepsie sa naozaj rychlo zvyka
posledne som mal Opel Omega, tiez dost velky kufor, kocik sa tam dal vpoho nalozit, ale na detske bicykle je lepsie SW No a SW je lepsie Opel bol uz starsi tak som dostal chut na 5/7 rocnu zaruku, ze nebudem musiet riesit servis. (Raz som uz musel aj s , ale v ramci zaruky) Najtazsie bolo zvyknut si na brzdy, este ze som priputany, lebo neviem ci zaruka kryje aj prebite celne sklo hlavou Najlahsie bolo zvyknut si na automaticku klimu
Jsem taky rozenej škodovkář. První užovka 120L - jestě otcova. Pak jsem si koupil já sám za hříšný peníze a ješte na škole Š 120LS s pětikvaltem. To byl můj milášek - první auto. Ale jak šel čas tak začalo víc a víc zlobit. Tak jsme koupili krátkou Fabii 1,2/40kW. To bylo jiný kafe a tak po lízačce jsem upgradnul na kombíka Fabii 1,4/59kW. Zase prima posun. Jen škoda, že je to tříválec. Ale po koupi hned nastal doma agitace, že jsme měli koupi ceeda a tak. Takže ani nedoběhla druhá lízačka a už mám objednanýho ceeda 1,6/85kW. Už se na něj moooc těším. Prý ještě měsíc...
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
já vím už teď je to dlouhý a bude to delší. Ošahal jsem si ji v salonu a teď přemýšlím proč jsem tak dlouho váhal.... asi už je to off topic ale nedalo mi to
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Já měl Audi 80 bez problémové auto. V lednu se nám narodila dcera a auto začlo být malé . S manželkou jsme si řekli že pujdem do něčeho nového,bezpečnějšího a hlavně většího.Po zhlédnutí a předváděci jízdě se Ceeddem SW to byla jasná volba .Máme auto skoro rok a musím jen chválit. S pozdravem
Nejdříve Trabant - ojetina, následně Trabant - nový, Favorit - nový, Daewoo - Lanos na LPG - nový (mám jej dosud), Ford Ka - ojetina a nakonec Kia cee´d - nový.
Zdar všichni, já jsem přešel na Kiu Ceed SW 1.6 CRDI 85 kW - nový vůz z Peugeotu 406 1.9TD sedan - ojetina, r.v.1997, takže změna mooooooc velká k lepšímu. Je to fáro.