Mám Petře jen 3+1 a ten jsme s manželkou obrátili naruby. Hodinky se doma přihlásily a venku odhlásily takže pozitivně jsem měl signál doma. Tvoje ráda je dobrá ale Realmy Watch S nepřehrává zvuk.
A teď poučení ostatnim. App Bluetooth finder (několik) hodinky při scan prostředí ani nenašly. Přečetl jsem si radu abych to zkusil z jiného zařízení než je párování a tablet nic. Nakonec jsem se ještě dočetl že některá spárováná zařízení, která jsou v době scan i připojena se nezobrazí v protokolu scan. Zrušil jsem tedy párování a ejhle Watch S byly. Potom začalo další nechápání. Po celém bytě byla detekční vzdálenost více jak 5 metrů jen v jednom místě 4 metry. Nainstaloval jsem jinou App která umí spustit vibrace a o půl třetí ráno kdy je slyšet i prdnutí mravence nic. Zero. Ticho. 03:15 mi to docvaklo. Po celém bytě více jak 5 a v jednom místě 4 metry. Já hledal horizontálně. V sobotu jsem nesl paddleboardy do sklepa a při sundáání z ramene mi praskl řemínek. 4 metry ale vertikálně. Od soboty do dnes 3:15 mi to hlava nebrala. Už u sklepa jsem viděl 1 metr.

Odesláno z mého REA-NX9 pomocí Tapatalk