Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Demis » 22.03.2009 09:18

Já nevím jakou mají taxu v Průhonicích,ale nejdřív jsem tam volal,pak osobně zajel a technik mi řekl cenu montáže cca2 500,-, protože se platí nějaké vodiče atd. a nakonec jsem opravdu za montáž zaplatil nějakých 1980,-. Přesně na korunu to teď neřeknu,musel bych se podívat na faktruru. Zatímco v Dolnisu na Spořilově za to chtěli 6- 7 000,-. Nemám zájem psát nepravdu. Jen dávám tip, kde mi to udělali bez reptání, že jsem si to přinesl. Jednal jsem s technikem, tuším jmenuje se Hájek.
Demis Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Demis » 22.03.2009 09:21

Dělali mi to nějak v listopadu. Ale to snad NH car ještě neměl pod palcem.Byl to servis normálně KIA. Jestli to převzal NH car, je možné,že se cena radikálně změnila. Chce to si tam zavolat. Ale opravdu to mám za tu cenu klterou uvádím výš.
Demis Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Parkovací senzory

Příspěvekod papra » 26.03.2009 15:06

Já jsem si pořídil Jablotron PS-084 a jsem moc spokojen fungují bezvadně

http://www.jablotron.cz/component.php?cocode=catalogue&itid=35&icid=41

ObrázekObrázek
papra Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Já jsem si pořídil Jablotron PS-084 a jsem moc spokojen fung

Příspěvekod pershin » 27.03.2009 01:32

A namontovali ti je v Kia servisu?
pershin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Re: Já jsem si pořídil Jablotron PS-084 a jsem moc spokojen

Příspěvekod papra » 27.03.2009 08:43

Pershin píše:A namontovali ti je v Kia servisu?

Ne montoval mi je kamarád co to dělá pro Jablotron je to i se zárukou :shifty:
papra Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 27.03.2009 18:25

... a čo sedemročná záruka? Nie je to porušenie záručných podmienok (zásah do elektroinštalácie) pokiaľ to dám namontovať síce v autorizovanom servise (pre elektroinštaláciu) ale nie priamo v autorizovanom servise KIA? :kia:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Brix » 27.03.2009 19:33

Zdravím všechny :kia:
našel jsem zajímavý odkaz a objednal parkovací senzory typ P4-LED-S http://parkujeme.cz/ u dané firmy. Je zde i návod k montáži a popis funkce parkovacích senzorů. Jen by mě zajímalo, když si montáž zajistím svépomocí, zda to bude mít vliv na záruku? :)
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno
Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Brix Muž
Přispěvatel fóra

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volvo S60 (2012)
235700 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod kasin » 27.03.2009 22:59

Bude to 8 měsíců, co jsem si pořídil parkovací systém s vestavnou kamerou a 4 senzory, kde je obraz zobrazován ve zpětném zrcátku.Protože nechci dělat do Kioška díry, bylo rozhodnuto, že bude jen kamera.Navíc k čemu čidla když je obraz.
Problém byl kam dát kameru a nevrtat.Nejdřív jsem to chtěl dát za okno, ale to bych neviděl o moc víc.Nakonec jsem dal kameru pod nárazník.Sice jsem musel udělat 2 díry, ale jsou zespodu.
Další problém bylo zrcátko s monitorem.Origoš jsem nechtěl sundávat, tak jsem se rozhodl nové zrcátko rozebrat a dát monitor do slun.clony.Ale clona je pro monitor moc úzká a tak jsem musel udělat clonu novou.Tu mám hotovou, ale na můj aretační systém je moc těžká a na našich tankodromech by stále padala.Proto jsem musel začít od začátku.Je rozhodnuto.Monitor bude ve výklopné schránce na brýle.Už to mám skoro hotový a jak to nainstaluju, tak dám foto do své galerie.Zatím jsem tam dal tu novou clonu, která je dobrá jen ku létání.
kasin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2016)
48000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod pershin » 28.03.2009 18:12

No nevím, pokud ta kamerka bude nainstalovaná ,tak že neujde pozornosti kolemjdoucím nenechavým ručičkám :help: ,dávám ji ve větším městě životnost dva dny :no: Ale jinak to vypadá zajímavě.
pershin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod kasin » 28.03.2009 20:19

Pershin píše:No nevím, pokud ta kamerka bude nainstalovaná ,tak že neujde pozornosti kolemjdoucím nenechavým ručičkám :help: ,dávám ji ve větším městě životnost dva dny :no: Ale jinak to vypadá zajímavě.

Kameru mám na autě asi 8 měsíců, protože jsem tím začínal.Jednak není moc vidět a demontovat ji není nic lehkýho.Šrouby jsou z vnitřku nárazníku a odpáčit to, by nebylo taky nic jednoduchýho.Dělal jsem to zlodějovzdorný.Ale nikdy neříkej nikdy.
kasin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2016)
48000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Tony » 28.03.2009 20:58

kasin píše:
Pershin píše:No nevím, pokud ta kamerka bude nainstalovaná ,tak že neujde pozornosti kolemjdoucím nenechavým ručičkám :help: ,dávám ji ve větším městě životnost dva dny :no: Ale jinak to vypadá zajímavě.

Kameru mám na autě asi 8 měsíců, protože jsem tím začínal.Jednak není moc vidět a demontovat ji není nic lehkýho.Šrouby jsou z vnitřku nárazníku a odpáčit to, by nebylo taky nic jednoduchýho.Dělal jsem to zlodějovzdorný.Ale nikdy neříkej nikdy.

jj nikdy neříkej nikdy. češi se pořád řídí bolševickým heslem: "kdo nekrade, okrádá svou rodinu." :P
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod papra » 29.03.2009 11:22

igas píše:... a čo sedemročná záruka? Nie je to porušenie záručných podmienok (zásah do elektroinštalácie) pokiaľ to dám namontovať síce v autorizovanom servise (pre elektroinštaláciu) ale nie priamo v autorizovanom servise KIA? :kia:

Připojení jednoho drátku na světlo couvačky a druhý drátek na kostru to snad :kia: vydrží :-) doufejme ;-)
papra Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod -drb- » 01.04.2009 16:34

Takový dotaz ze zvědavosti - koukal jsem na sadu senzorů plus displej (odkaz byl někde v diskusi) a zajímalo by mne, kudy taháte dráty dovnitř od nárazníku. Zatím nemám doma nového ceeda, abych si to prolezl (a kvůli pitomýmu papírování se na něj můžu chodit k prodejsi leda koukat), ale fakt netuším kudy bych to protáhnul.
-drb- Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
28000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 01.04.2009 16:39

-drb- píše:Takový dotaz ze zvědavosti - koukal jsem na sadu senzorů plus displej (odkaz byl někde v diskusi) a zajímalo by mne, kudy taháte dráty dovnitř od nárazníku. Zatím nemám doma nového ceeda, abych si to prolezl (a kvůli pitomýmu papírování se na něj můžu chodit k prodejsi leda koukat), ale fakt netuším kudy bych to protáhnul.

Já mám systém Kopel má komunikaci mezi řídící jednotkou která je uložená údajně někde v nárazníku a displejem bezdrátově. ;) Tudíš odpadá nějaké tahání kabelů napříč autem jediný kabel který mi vede v autěk k parkáči je od zásuvky zapalování naveden k napájení displeje.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod papra » 01.04.2009 18:18

-drb- píše:Takový dotaz ze zvědavosti - koukal jsem na sadu senzorů plus displej (odkaz byl někde v diskusi) a zajímalo by mne, kudy taháte dráty dovnitř od nárazníku. Zatím nemám doma nového ceeda, abych si to prolezl (a kvůli pitomýmu papírování se na něj můžu chodit k prodejsi leda koukat), ale fakt netuším kudy bych to protáhnul.

To ti asi moc neporadím mi použili díru kudy vedou kabely od tažnýho,ale když ho nebudeš mít tak nevím :| snad někdo poradí líp :shifty:
papra Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion