Pershin píše:A namontovali ti je v Kia servisu?
Pershin píše:No nevím, pokud ta kamerka bude nainstalovaná ,tak že neujde pozornosti kolemjdoucím nenechavým ručičkám,dávám ji ve větším městě životnost dva dny
Ale jinak to vypadá zajímavě.
kasin píše:Pershin píše:No nevím, pokud ta kamerka bude nainstalovaná ,tak že neujde pozornosti kolemjdoucím nenechavým ručičkám,dávám ji ve větším městě životnost dva dny
Ale jinak to vypadá zajímavě.
Kameru mám na autě asi 8 měsíců, protože jsem tím začínal.Jednak není moc vidět a demontovat ji není nic lehkýho.Šrouby jsou z vnitřku nárazníku a odpáčit to, by nebylo taky nic jednoduchýho.Dělal jsem to zlodějovzdorný.Ale nikdy neříkej nikdy.
igas píše:... a čo sedemročná záruka? Nie je to porušenie záručných podmienok (zásah do elektroinštalácie) pokiaľ to dám namontovať síce v autorizovanom servise (pre elektroinštaláciu) ale nie priamo v autorizovanom servise KIA?
-drb- píše:Takový dotaz ze zvědavosti - koukal jsem na sadu senzorů plus displej (odkaz byl někde v diskusi) a zajímalo by mne, kudy taháte dráty dovnitř od nárazníku. Zatím nemám doma nového ceeda, abych si to prolezl (a kvůli pitomýmu papírování se na něj můžu chodit k prodejsi leda koukat), ale fakt netuším kudy bych to protáhnul.
-drb- píše:Takový dotaz ze zvědavosti - koukal jsem na sadu senzorů plus displej (odkaz byl někde v diskusi) a zajímalo by mne, kudy taháte dráty dovnitř od nárazníku. Zatím nemám doma nového ceeda, abych si to prolezl (a kvůli pitomýmu papírování se na něj můžu chodit k prodejsi leda koukat), ale fakt netuším kudy bych to protáhnul.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé