Čekací doba / objednávky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Čekací doba / objednávky

Příspěvekod Beda » 19.07.2022 23:06

Offtopic :
Je tam info jaka je aktualni cekaci doba na Tucson?
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Arty » 19.07.2022 23:14

Tomáš83 píše:. O to víc mi přijde úsměvné, jak frčí reklamy. Večer pustíte telku a během jednoho pořadu 3x reklama na KIU. Co chtějí říct těm lidem, kteří by si šli to auto objednat? My sice zákazníkům toho moc nedodáme, ale klidně si objednejte a my Vám ho výhledově možná dodáme.

Oni ty reklamy mají myslím objednané dopředu a může to být klidně půlrok. Jak píše MP1, po novém roce zjistili všichni i firmy, že u Kie není taková čekačka, tak se tam všichni vrhli a s tím Kia nepočítala. Ani já ne.

MP1: Mne sa napríklad nový Sportage páči zvonku, ale z vnútra to už nie je pre mňa celkom ok. Všade displej, budíky bez ručičiek (Gold).
A já zase mám rád novou techniku takže… od dob ježdění se Scenikem už mě klasické budíky nebaví. Jen u dnes už veteránů, to je o něčem jiném.
Člověk musí umět přijmout budoucnost :) Vnitřek mě ale na první pohled víc oslovil u Tucsona.
Arty Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Arty » 19.07.2022 23:43

Beda píše:
Offtopic :
Je tam info jaka je aktualni cekaci doba na Tucson?

V únoru už dávali prodejci 7 měsíců. V březnu se tam radoval šťastlivec po 8,5 měsících a nyní dostávají šťastlivci vozy i třeba po 11 měsících. Jinak tam řeší podobný problémy. Nižší modely jdou na úkor právě Tucsona, který je prý upřednostňovaný.
Arty Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Paul Atreides » 22.07.2022 13:48

MP1 píše:Samozrejme, že je predajca a predajca. A je importér a importér.
[...]

Verte, že aj predajcovia sú podráždení a nespokojní. Keď nebudú mať, čo predávať, z čoho budú žiť? A blíži sa doba, že už predajcovia nebudú. Každá značka by chcela predávať ako Tesla a z predajcov sa stanú odovzdávači vozidiel.
Buďte ešte rád, že máte na koho nakričať, máte sa s kým pohádať. Aj Kia pracuje na on-line predaji, veď už teraz ho máte k dispozícii, hoci v trochu inej forme.
Ak k tomu dôjde (a dôjde k tomu skôr alebo neskôr), tak slovo zľava prestanete existovať. Už teraz si môžete všimnúť, že slovo zľava začína z cenníkov miznúť.

I s vědomím, že to píšu jako odpověď člověku, který se z té indiferentní masy prodejců a předavačů aut vymyká. Už jen tím, že píše zajímavé informace sem na fórum.
Z hlediska zákazníka.

1) Prodejce vozidla je pro mě zbytečný článek, protože velmi často ví o vozidle méně než já a veškeré informace dohledává v reklamních materiálech a v ceníku. Je pro mě nepochopitelné, že člověk, který má v popisu práce vědět první i poslední o autě, ví toho méně než zákazník, který si chce vozidlo koupit. A že si často i některé odpovědi, které se posléze ukážou být v příkrém rozporu s realitou, vycucává z prstu místo toho, aby řekl "nevím, ale zjistím". Hlavně zákazníka co nejrychleji odbýt, aby užužuž podepsal smlouvu na auto a prodejce mohl svými plky oblbovat dalšího zákazníka. Čest výjimkám.

2) Když si to sesumíruju v hlavě, prodejci KIA byly při výběru předchozího i současného auta jedny z nejhorších.
Namátkou:
a) Neschopnost odpovědět i jen prostým "vaši poptávku řešíme" na můj email pro dealera, kam jezdím na servis. Se servisem jsem moc spokojený a chtěl jsem dealerovi tedy nechat své peníze i za nové auto. Ani po osobním kontaktu žádná nabídka nepřišla - asi jsem nebyl dostatečně nadšený z toho, že se mi snažili prodat referenční předFl vůz s 12 000 Km s výkonnějším motorem a v lepší výbavě místo zcela nového vozu.
b) Neschopnost dealerů vyřešit zastupitelnost prodejců při dovolené a reagovat v době dovolené na poptávku/dotazy od zákazníka.
c) I u dealera, u kterého jsem vozidlo nakonec koupil, mi neřekli, že prodejce celý týden před předáním auta, kdy jsme měli dořešit papírování, nebude k dispozici a že moje emaily nemají adresáta, i když si mám vyzvednout vozidlo v pondělí ráno další týden.
d) Naprosté žvásty před těmi 10 lety - "ale pane, 1.6 CVVT PŘECE JE turbo motor". Hodinky nebo holinky, motor je vždycky turbo motor. Ten dealer už v našem městě není a baba, kterou na prodejně měli a která tenhle výrok pronesla, se začala živit prodejem pojištění. :)
e) Před těmi 10 lety neschopnost (podle dalšího chování spíš vychcanost?) u jiného dealera, který už také neexistuje, když jsem chtěl koupit auto za "hotové" (myšlen samozřejmě převod na účet, žádný úvěr). Poté co jsem si řekl, že tedy úvěr na 30 % ceny vozidla vemu a sám hned doplatím, přišla změna podmínek (RPSN) po zaplacení zálohy - reakce prodejce: "já se omlouvám, ale mně to na nižší procenta nepustí, tohle si Škofin (ano, šlo o KIU) řídí sám".
f) Před objednáním auta tento rok: "Ano pane, jestli to takhle chcete, auto vám přihlásíme a od nás odjedete na značkách". Realita při předání: "Značky vám ještě nedáme, pošleme vám je během týdne poštou".
g) Před objednáním auta tento rok: "Pošlete mi nějaký screenshot, že jste v klubu kia-club.org dlouho a já vám ještě vymyslím nějaký dárek". Realita při předání: "Náš prodejce se předání neúčastnil, i když na prodejně byl, auto nám předal jeho kolega, se kterým jsme nikdy nejednali. Co měl být ten dárek, netuším. Nejde mi o nějaký dárek, ale tohle je také vizitka prodejce a je poznat, že o nějakém řízení vztahu se zákazníky (nebo o CRM, kam si všechny své sliby poznamenají) moc neslyšeli.
h) Před objednáním auta tento rok: "Plné moci pro přihlášení nového auta a přehlášení starého auta vyřídíme před předáním vozidla. V dostatečném předstihu vám pošleme formuláře". Realita: "3 dny před předáním vozidla ještě žádné formuláře nemám, nemám fakturu, na mé emaily nikdo nereaguje, když zkusím zavolat, přijde mi SMS "kontaktujte kolegu". Od kolegy se teprve dozvím, že ten "můj" prodejce má dovolenou a že mi formuláře za chvíli pošlou.
ch) Ocenil bych třeba také to, že když jedu do města, kde to moc neznám a vyzvedávám v něm nové auto, že nemusím celý vyklepaný hned jet s pár cákanci benzínu v nádrži k čerpací stanici. Nechci po prodejci žádné milodary - stačilo by, kdyby si ode mě vzal 1 500 Kč a auto mi natankoval.
i) Když auto objednám v únoru, bylo by prima, kdyby mi prodejce třeba na začátku každého měsíce napsal nějakou zprávu, jak to s autem vypadá - i kdyby to mělo být jen obecné "zatím nic nového nevíme, ale nebojte se, nezapomněli jsme na vás". A jsme opět u toho řízení vztahu se zákazníky.

Jo a bonusové body bych dal za to, kdyby mi na okno nelepili svou reklamu, kterou jsem doma strhával. Na hyzdění auta během toho týdne, kdy jsem marně sháněl prodejce, si čas u dealera evidentně našli.

A takto bych mohl pokračovat. Já jsem "svému" prodejci tento rok dal při zákaznickém průzkumu KIA plný počet bodů. Už jen proto, že jsem se tento rok řídil tím "něco se mi nezdá, neřeším příčiny, kašlu na ně a jdu k jinému prodejci" a tento prodejce byl při objednávání auta fakt příjemný a nechtěl jsem mu kazit nějaké interní hodnocení u importéra. Jen před předáním auta i při předání mi přišlo, že nouzi o zakázky nemají a nejdůležitější pro ně je, aby si zákazník auto co nejrychleji vyzvedl, vypadl a uvolnil místo pro další vozy.
Tím chci říci, že KIA si mě získala pokaždé hlavně svou sedmiletou zárukou a nyní také tím, že ProCeed se mi líbil mnohem víc než vozy konkurence. Dealeři KIA by mě od koupě vozu spíš odradili.

Za prodejce KIA sloužit panychidu nedám.

Za mě ideální nákup vozu v 21. století vypadá takto.
1) Vyberu si předběžně vozy-kandidáty, které bych si chtěl koupit. K tomu žádnou asistenci nepotřebuju.
2) Zarezervuju si online zkušební jízdu. Klidně za ní zaplatím a ocenil bych, kdyby mi částka za zkušební jízdu/delší zapůjčení vozu byla odečtena na finální faktuře, jestliže si auto skutečně pořídím.
3) Vyzvednu si vůz na zkušební jízdu. Blábolícího prodejce nepotřebuju - přečtu si před jízdou manuál. Už vůbec prodejce nechci vedle sebe jako spolujezdce.
4) Vrátím vozidlo.
5) Objednám si online vozidlo v požadované výbavě a vyberu si místo, kde si vozidlo převezmu. KIA si strhne zálohu za vozidlo.
6) Dostanu potvrzení o přijetí objednávky a trackovací číslo do výroby.
7) Chodí mi notifikace, že auto má VIN, že bylo vyrobeno, že bylo doručeno na předávací místo. Přijde mi faktura za vozidlo a všechny údaje potřebné k uzavření PR + HP.
8) Přijdou mi návrhy termínů, kdy si mohu vozidlo vyzvednout. Jeden termín si vyberu.
9) Dorazím na předávací místo. Tam na mě čeká plně natankované vozidlo, které mi předá informacemi nabitý a přitom nevtíravý prodejce. Asi stejně jako v jiných oborech na 10 neschopných zaměstnanců připadá jeden schopný. Protože už nebude třeba živit těch 9 neschopných prodejců, předpokládám, že mi vozidlo předá ten jeden zbývající schopný prodejce, který je perfektně odborně vybaven, má skvělý plat, a proto z něho nečiší frustrace z toho, že je v práci. Když si budu chtít na místě dokoupit nějaké doplňky, nebude s tím problém a doplňky budou na skladě.
10) Vyzvednu si vozidlo. Přijde mi poslední notifikace informující, že objednávka vozidla byla uzavřena, KIA mi přeje šťasnou cestu a po měsíci mi z centrály pošlou online formulář, ve kterém se zeptají, jak jsem zatím s vozidlem spokojen.

Dokázal bych vymyslet i další varianty procesu, ze kterého bude těžit zákazník a současně se osekají parazitní, zbytečné nebo jen naddimenzované a přitom nevýkonné části prodejní sítě.
A o slevy bych se také nebál. Slevy v eshopu prodejce, při black friday a cenoseči vyčistí pravidelně KIA své sklady.:) Jen zmizí to dohadování s koncovými prodejci, kteří jsou podle mě z velké části potomky koňských handlířů a v našem světě převzali při prodeji jejich roli i se všemi podstatnými charakteristikami této role, které jsou nechvalně známé z minulosti. :)
Naposledy upravil Paul Atreides dne 26.07.2022 08:52, celkově upraveno 15
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Arty » 22.07.2022 14:45

Musím složit poklonu už jen za tak dlouhý příspěvek.
Celkové s tím maximálně souhlasím.
Bod 1. je pravdivý nejen u prodejců aut, ale prakticky všude pokud není prodejce také majitel.
Já se například horko těžko dozvídal v jaké konfiguraci mužů mít světlý interiér a když už to dali dohromady nebyli schopni mi ukázat jak to vypadá. Takže jsem to riskl.
Ceník příslušenství jsem ani nenašel, ale ten mi kupodivu náhodou poslali.
Bohužel také nevím co tam vlastně je a(jak to vypadá) a jestli si to musím objednat nebo to při předání vozu jednoduše dokoupím.
S nákupem v 21. stol. také souhlasím. Naivně jsem si myslel, že to tak i funguje…
Arty Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 22.07.2022 17:59

Od roku 2007 jsem kupoval 7 novych a 1 ojety vuz KIA u dealera ... a vzdy vse bez problemu :thu: ... zalezi vzdy na lidech, ale to plati v kazdem odvetvi.

@Paul Atreides ... tleskam za tak dlouhy prispevek :yes:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 22.07.2022 20:00

Díky, za ten rozsah se ale stejně omlouvám, i když škrtám, tam mám problémy psát kratší příspěvky a články :)
@Arty 21. století ještě nekončí, snad se dožijeme lepších časů, i když to tak zatím kvůli situaci v Evropě bohužel vůbec nevypadá. Ale samozřejmě proti tomu, co se děje třeba na Ukrajině, jsou nějaké problémy při koupi auta ty příslovečné "first world problems".
@Snike Jsem fakt rád, že jsou lidé, kteří mají i dobrou zkušenost. :)
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Arty » 26.07.2022 07:08

Tak pánové perlička, minulý rýden v pátek mi volal prodejce což jsem nějak na dovolené promeškal. Včera mu volám zpět a on mi s klidem sdělil, že mám vozidlo na prodejně :shock: :o . A to ksem tam volal týden předtím. Prý do poslední chvíle nic neví a najednou je u nich auto.
Tak to mě dostal. Jednak jsem to nečekal a potom jsem byl překvapen, že nic nenapsal aspoň na email.
Takže 5ti měsíční čekání je téměř u konce. Již mám kopoi techničáku.
Máte nějaké rady při předávání, sjednávání pojistky nebo prvního přesunu vozidla před přihlášenim?
Arty Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod plasta » 26.07.2022 08:28

Měl jsem to podobné. Při sepsání smlouvy a uhrazení zálohy mi bylo řečeno, že až bude auto na cestě k prodejci, dají mi vědět a budou chtít doplatek. Po necelých 3 měsících jsem vznesl dotaz (přepokládaný termín byl 5 měsíců), zda jsou nějaké informace o výrobě, vzhledem ke katastrofickým zprávám na facebooku. Na můj dotaz mi prodejce druhý den volal, že auto je již na prodejně a provádí se předávací úkony (mytí apod.). Jaké překvapení .... Na základě VIN jsem uzavřel pojištění a při převzetí vozu na zelenou značku uhradil na 10 dní dálniční známku.
Kia Ceed SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort, červená, 2013 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1.6 GDI, 97 kW, Exclusive, červená m. - 2016 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1.6 GDi, 97 kW, Edice 75, modrá m. - 2020 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1,6 TGDi, 110 kW, TOP, modrá m. - 2022
plasta Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. výročí Kia Clubu (1) Sponzor (7) TOP sponzor (1)

Příspěvekod Káčko » 26.07.2022 13:02

Arty, gratuluju a v dobrém závidím. Užívej nového vozu a až nám ostatním to taky vyjde, tak se naplánuje sraz a tam budeme vzpomínat. :thu:
Káčko Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Hetsinu » 26.07.2022 13:41

V mem pripade (objednavka z 7.2.) take doslo k necekanemu zvratu. Pred par dny jsem dostal prodejcem nabidku na technicky stejne 1,6 TGDi, 110 kW DCT7 TOP, vozidlo ktere maji na prodejne a jen barva je jina. Okoukli jsme ji (hlavne tedy manzelka, ktera rozhoduje o barve ;-) a rozhodli se pro jistotu si nezahravat s touto stestenou a souhlasili s timto nahradnim odberem. Nemel jsem naladu prijit o cenu z unora pri nejakem preceneni, ktere by mohlo casem nasledovat pri novych modelovych objednavkach. Takze ztrata jen zvolene barvy YUKA STEEL GREY za LUNAR SILVER se mi zdala prijatelna v aktualni problematicke situaci na trhu.

Preji i ostatnim cekatelum, aby svetlo na konci pokrouceneho tunelu zablesko co nejdrive.
Kia Sportage 1.7 CRDI (od 2011) & Kia Sportage NQ5 1.6 T-GDI MHEV 7DCT (od 2022)
Hetsinu Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Tomáš83 » 26.07.2022 13:59

Chlapi, gratulace všem co jste se dočkali. Ať Vám bourák slouží bez problémů. Snad se dočkáme v nějaké rozumné době i my ostatní čekatelé.
Tomáš83 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Arty » 26.07.2022 17:12

Tak děkuji za gratulace, ale dokud nebude před barákem tak neuvěřím :D Zatím mám jen kopii techničáku a řeším pojistku. Snad to do konce týdne dovezu.
Jen mě dnes mrzí, že jsem si nepřiplatil za paket s 360 výhledem a dálkovým pojezdem z parkování.
No nic světlý interiér s ventilovanými sedadly bude i tak ojedinělý 8-)
Arty Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Beda » 26.07.2022 18:02

Offtopic :
Tak to uz muzem toto tema uzamknout ne :lol: Kdyz uz jsou auta skoro doma :thu:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod plasta » 26.07.2022 18:51

Arty píše:Tak děkuji za gratulace, ale dokud nebude před barákem tak neuvěřím :D Zatím mám jen kopii techničáku a řeším pojistku. Snad to do konce týdne dovezu.
Jen mě dnes mrzí, že jsem si nepřiplatil za paket s 360 výhledem a dálkovým pojezdem z parkování.
No nic světlý interiér s ventilovanými sedadly bude i tak ojedinělý 8-)

Být tam paket, tak nejspíš nebude auto.
Kia Ceed SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort, červená, 2013 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1.6 GDI, 97 kW, Exclusive, červená m. - 2016 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1.6 GDi, 97 kW, Edice 75, modrá m. - 2020 - PRODÁNO
Kia Sportage, 1,6 TGDi, 110 kW, TOP, modrá m. - 2022
plasta Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. výročí Kia Clubu (1) Sponzor (7) TOP sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion