od Návštěvník » 30.11.2007 20:59
A jen tak pro zasmátí,vcera jsem byl celý den od rána v KII,poslali smlouvu ale špatnou,prostě něco chybělo,hledali v Praze na generálním,prostě všude a ne a ne to najít a přehazovali si to jako horký brambor,až pozdě odpoledne, to jedna milá paní našla a poslala.Jenže prodejce tam měl zákazníka a předával mu nový vůz.Než to předal a pak se věnoval mě bylo čvrt na pět odpoledne.Takže jsem tam byl, věřte nevěřte od rána od 8hod do 16.15hod.No nádhera, ale zase jsem si pokecal s prodejcem a se šéfem.
No a dnes jsem opět měl krásný den.Ráno jsem jel na zahradu a pak do KIE.Dostal jsem nápad,prostě navoskovat nový vůz na tu naší krásnou zimu.Řekl jsem si, když to prodejce umyje a dá na salon což udělal včera,tak bych si to mohl u nich navoskovat.Řekli že můžu.Jenže ono to zase nebylo tak jednoduché.Musel jsem ho oplachnout znovu jelikož byl na něm prach,pak otřít do sucha,no a chtěl jsem začít leštit.Jenže jsem při tom zjistil,že jsou někde škrábance na laku.Tak jsem jim sdělil že to voskovat nebudu dokud to nevyleští.A začalo to.Přinesli leštičku v tom to zase prodejce vzal a zavezl na dílnu kde přezuli auto na zimní pneu, čekal jsem hodinu a pak jsem dostal vztek a jelikož mám noční tak jsem řekl že jedu domů.Nedalo mi to a když jsem odjížděl spatřil jsem jak vyjíždí z dílny.Tak jsem se vrátil a mohl jsem začít auto znovu omývat vodou jak bylo zacákané..No a a opět jsem čekal než to oschne,než budou mít čas aby to přeleštili a já si to mohl navoskovat.Takže jsem to stihl za pomoci jednoho prodejce ale okna apod.nejsou hotová takže jsem zvědav jak to zítra bude hotové.Hmm i takhle se kupuje nový vůz.no přijel jsem domů v 18 hodin dal si něco k snědku a šup do služby.Takže zítra ale na to budu vzpomínat dlouho.