karta KIA ASSISTANCE

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: karta KIA ASSISTANCE

Příspěvekod Mirek28 » 10.06.2011 16:17

Tak to je zajímavé, musím se na to zeptat v prodejně, kde jsem auto koupil (2/2009). Na faktuře mám uvedenou částku 3770,- Kč Doprava, Povinná výbava, Asistence. Pamatuji si, že když mi prodejce psal nabídku na papír, tak to rozepisoval a tu asistenci psal 1000,- kč. Bral jsem to jako nutnost a na nic se neptal. Teď by mě fakt zajímalo, jak to teda je, za co jsem tedy platil tu 1000,- a jak dlouho mám tedy tu asistenci.
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Stefi » 10.06.2011 19:15

:? Mělo by to být uvedeno v servisní knížce a asi je to i na kartě, já jsem prodlužoval a nalepil mi novou platnost do sevisní knížky, cena prodloužení na rok asi 486 nebo 468 Kč, já to nějak neřešil, vím že to zjišťoval technik na KMCZ, já si dal vyměnit ještě baterky v dálkových ovladačích a bylo to těsně přes pětset, až nezapomenu, tak se podívam na kartu a na tu vložku :roll:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.06.2011 19:44

Offtopic :
Tak to mám ještě přes dva a půl roku čas.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Mirek28 » 11.06.2011 00:24

Stefi píše::? Mělo by to být uvedeno v servisní knížce a asi je to i na kartě, já jsem prodlužoval a nalepil mi novou platnost do sevisní knížky, cena prodloužení na rok asi 486 nebo 468 Kč, já to nějak neřešil, vím že to zjišťoval technik na KMCZ, já si dal vyměnit ještě baterky v dálkových ovladačích a bylo to těsně přes pětset, až nezapomenu, tak se podívam na kartu a na tu vložku :roll:

Na kartě nemám vyplněno Platnost do, to políčko mám prázdné. Co je v servisce nevím, ta je v autě. Teď mě to teda začalo fakt zajímat, mám 8 měsíců na to to zjistit. Obojí, za co jsem platil asistenci při koupi vozu a do kdy mi ta asistence platí.
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 15.06.2011 15:18

Tak jsem se dnes zastavil u prodejce, kde jsem :kia: kupoval (NH-CAR Praha - Čestlice) a zeptal se jak je to s asistencí a za co jsem při nákupu platil 1000,- Kč za Asistenci.
Tedy, první tři roky je Asistence "zdarma" - ono to ale zdarma není, ty první tři roky jsou za zvýhodněnou cenu 1000,- Kč, kterou někteří prodejci na faktuře napíšou přímo, nebo to schovají do různých názvů, jako je převoz vozu, předprodejní příprava, poviná výbava atd. Můj prodejce to shrnul do "Doprava, Povinná výbava, Asistence - 3770,- Kč " v nabídce Dolnisu jsem to měl nějak podobně (slovo asistence tam ale nebylo), ale stálo to kolem 5000,- Kč. Jak mi prodejce řekl, tak tu tisícovku ale téměř automacky započítají hned do slevy, kterou kupujícímu nabízí, tak je to vlastně zdarma. Já osobně dostal slevu 11500,-Kč, což bylo 10000,- sleva KIA + 1500,- sleva prodejce.
Každý další rok až do 7 let věku vozu si může každý nechat potvrdit při garanční prohlídce za cca 470,- Kč.
Teď už je jen na nás, zda se nám to za ty peníze vyplatí, nebo někdo najde něco lepšího - a doufám, že se případně se svým nálezem rozdělí tady s námi.
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Nexus265 » 21.06.2011 17:23

To je docela zajímavé. Škoda, že jsem se na to nezeptal včera, když jsem tam byl na té garančce, ale zeptám se příště. Snad na to nezapomenu. Ještě pak projdu smlouvu (až se budu přehrabovat v papírech), protože vozidlo mám kupované přes leasingovku - na 7 let. Ale na assitenční kartě mám vyplněno VIN černě a dobu platnosti červeně (10/10 2014) - vůz koupen v roce 2007.
Obrázek Kia Cee'd SW 1,6 CRDi GT-Line, Black Pearl (2017)
Nexus265 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. výročí Kia Clubu (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2017)
111000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 12.07.2011 22:22

Někoho by možná mohla zajímat aktuální sleva na http://www.slevomat.cz nabízí tam za 890 Kč nonstop asistenční služby motoristům na 1 rok v hodnotě 1800 Kč! Kompletní pomoc po celé Evropě i dopravní informace 365 dní v roce.
Akce trvá do čtvrtka 24:00 hod.
Pokud někdo nemáte důvěru k různým slevám na internetu typu Slevomat, Berslevu, Tip Seznam atd. můžu říct, že už jsem několikrát využil, vždy ušetřil (i když někdy ne tolik kolik inzerovali, původní cena byla nadsazená) a vždy nabízené služby nebo slevy opravdu fungovali.
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod pawlow » 13.07.2011 12:08

Takovou asistenci mas ke kazdymu slusnejsimu pojisteni zdarma..
apropo slevomat - 1 jsem byl na pizze - sucha, nic moc, jednou jsem byl na uzenym kolenu, nedalo se to jist, tak si radsi priplatim par korun a najim se..
pawlow Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 13.07.2011 20:03

pawlow píše:Takovou asistenci mas ke kazdymu slusnejsimu pojisteni zdarma..
apropo slevomat - 1 jsem byl na pizze - sucha, nic moc, jednou jsem byl na uzenym kolenu, nedalo se to jist, tak si radsi priplatim par korun a najim se..

Jasně, u většiny pojištění jsou asistence dost podobné této nabídce. Jen jsem to tam napsal, kdyby se to někomu hodilo.
Já mám se Slevomatem a Berslevu jen dobré zkušenosti - 2x různý welnes pobyt v hotelu jako dárky a bylo to super, masáže, taky super a nákup zboží, bez problému.
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 30.03.2012 15:19

Tak jsem si po 3 letech prodloužil KIA ASSISTANCE na další rok za 465,50 Kč. Chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo porovnával jiné nabídky a poměr služby : cena. Jestli si platíte KIA ASS., nebo používáte assistenční služby od jiné firmy, či se spoléháte jen na assistenci v rámci havarijního pojištění.
Díky za typy.
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Berka » 30.03.2012 16:56

Rozdíl je ten že podle mého servisu, se Kia assistance vztahuje pouze na poruchy vozidla a následné odtažení do autorizovaného servisu.Protože sice máme záruku na vozidlo,ale dopravu vozidla do servisu si musí zákazník zajistit sám. Proto je v nabídce tato asistane která řeší tento problém, jak dostat nepojízdné auto do servisu. Prý se to nevztahuje např. na vytažení auta zapadlého do závěje atd. Tak nevím, také jsem čekal kompletní asistenci, ale tohle mi řekli až po druhém prodloužení. Pokud bych to věděl dřív tak by do toho nešel.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Kia assistance - zkušenosti v zahraničí?

Příspěvekod Paul Atreides » 18.06.2012 16:31

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli tady na fóru má někdo vlastní zkušenost s KIA Assistance při cestě po Evropě, tzn. jestli volal asistenci z Rakouska, Maďarska, Chorvatska, Itálie nebo jiné evropské země?

edit Blackdeath.p: téma jsem sloučil v diskuzi pokračujte zde
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Kia assistance - zkušenosti v zahraničí?

Příspěvekod pawlow » 18.06.2012 23:01

jo, ja ti povim moji zkusenost z Nemecka. V zime jsem zapadnul a nemohl se dostat ven. Volal jsem asi hodinu na Kia asistenci a pak sousedovi.. Ten tam byl hned. S Kia-Asistenci jsem tedy zatim zkusenost neudelal (protoze mi to nezvedali).

Jinak jsem byl drive u ADAC a ty vam muzu doporucit,, jeste se starsim autem me vzdy pomohli, byli na parkovisti do nekolika desitek minut i v CR i v Nemecku. Hodne Cechu si u nic dela clenstvi, protoze jsou levnejsi nez Uamk a maji sirsi rozsah sluzeb.
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Re: Kia assistance - zkušenosti v zahraničí?

Příspěvekod Paul Atreides » 19.06.2012 10:41

@pawlow To nezní moc dobře.:) Budu doufat, že ještě alespoň rok nebudu asistenci potřebovat, a poté se rozmyslím, jestli si prodloužím asistenci od :kia:, anebo raději zaplatím někomu jinému.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Standahe » 07.03.2013 11:53

Byl jsem na prohlídce s Vengou po 3 letech. Nechal jsem si prodloužit asistenci na další rok, měl jsem v podvědomí něco o 400 Kč. Když jsem pak doma prohlížel fakturu, překvapila mě částka za prodloužení 883 Kč. Nechal si to někdo prodloužit a za kolik?
Standahe Neuvedeno
Uživatel fóra

Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia Venga (2010)
80000 km @ 7.0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion