Kuny a jíní škůdci...

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Kuny a jíní škůdci...

Příspěvekod lebka75 » 06.03.2011 20:46

tak el. plašičky mi přijdou jako zbytečná investice, tedy mne moc nepomáhá, nebo mi přestala fungovat
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 06.03.2011 22:15

slava píše:Vladislave, to máš chlupy snad z celého Hradce.

Ne žena byla se psem na stříhání tak tam dostala příděl.. :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod branor » 07.03.2011 18:40

lebka75 píše:tak el. plašičky mi přijdou jako zbytečná investice, tedy mne moc nepomáhá, nebo mi přestala fungovat

Islo mi konkretne o tu vodotesnu, zda sa byt dostatocne odolna a neviem ci tie psie chlpy pomozu, arogancia dnesnych hlodavcov nepozna hranice :-d
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
branor Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
199999 km @ 5.75 l/100km

Příspěvekod vladislav » 07.03.2011 18:43

Mě se zatím osvědčily..Nikdy jsem neměl v motorovém prostoru žádného nezvaného hosta..Ale třeba na to mám jenom štěstí.. :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Kmet » 07.03.2011 19:12

Můj tip na kuny: musíte být *Kmet* :lol: .
Na okolních autech se vždycky ty mršky pěkně vyřádí, hlavně Škodovky jim chutnají, ale moje vozítka zatím nechaly napokoji :thu: . Jen mi teď tak trošku *vladislav* nasadil "brouka do hlavy" a s těmi chlupy asi "přijmu preventivní opatření" - člověk nikdy neví ;)
S různými rušičkami, na jiném poli, mám svoje zkušenosti - ne vždy pozitivní :yes: ....................... vlastně žádné pozitivní :evil:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod akstra » 17.03.2011 11:34

Mal som pred dvomi rokmi návštevníkov - potkany (krysy), boli aj v garáži, pripravovali si hniezdo, prehrýzli mi prepadové hadičky a vodiče k smerovkám v blatníku - kúpil som elektronický odpudzovač a odvtedy (viac ako rok) som podobné snahy v garáži nezaregistroval, aj kedˇ jedy v garáži boli viackrát zožrané. Mám dojem že plašič nezamedzí krátkodobej návšteve, ale nedovolí - znepríjemní dlhodobý pobyt. Nezistil som žiadne stopy - exkrementy na regáloch a pod.
akstra Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2011)
23300 km @ 5.1 l/100km

Příspěvekod mir.jar » 05.04.2011 08:20

vladislav píše:Mě se zatím osvědčily..Nikdy jsem neměl v motorovém prostoru žádného nezvaného hosta..Ale třeba na to mám jenom štěstí.. :D

myslel som, ze mas murovanu garaz :? ... tam staci upchat diery a nic sa tam nedostane. Ci nie?

U nas na sidlisku moc kun nieje, len macky sem tam nechaju stopy. Pred par rokmi otcovi na motore v sluzobnom aute nasli okusanu kozu zo slaniny.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod iNG pADRe » 05.04.2011 11:47

tak chlapci, naposledy po mojej poslednej navsteve svokrovcov medzi ZA a Terchovou (cca 2tyzdne nazad) som pri ceste domov zacitil cez kurenie strasny smrad, bolo mi hned jasne, ze to je dost zvlastny smrad - ani elektricky ani gumenny... zastavim, pozrem pod kapotu a pozri ho, v celom motorovom priestore som mal tlapky od nejakeho zvierata asi macka alebo kuna, podla velkosti lab, potkan to nebol... a v servise mi potom povedali, ze pri sonde ci cidle DPF filtra som mal nejaky chlpaty sajrat od toho navstevnika a to mi tam cmudilo ten "prijemny" zapach... takze sa uz obzeram, ze cim vystriekam motorovy priestor, pripadne plasicka, ale jeden z vas pise, ze je to dobre, iny, ze nezabera... tak co s tym, spravit... spreje proti kunam atd. nezaberaju? k svokrovcom idem o dva tyzdne znovu...
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
iNG pADRe Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Kia Sportage III (2011)
84200 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod runis » 07.04.2011 14:47

Tak bohužel přispěji i já svou trochou do mlýna. Už ta potvora navštívila i mojí 9 let starou Hondu a také, necelý rok starou Vengu. Zřetelně jí Venga chutná více. Objevuje se v ní častěji. U obou mám vyhryzané kolečko v izolaci asi o průměru 5 cm. Zatím žádný kabel a doufám, že to tak zůstane. Stříkal jsem to čím se dalo a nejlépe zabíral nějaký sprej za cca. 400,-Kč od někud ze severu Evropy. Podobně si vedl i Wurth. Ten co prodávají v Auto Kelly nebrat. Je to Star Line za cca. 100,-Kč, ale ten sajrajt už nikdy z motoru nedostanete. Ve Venze mám i lidské vlasy. Zkoušel jsem i od psa, ale ani jedno nepomáhá. Naposledy včera, přímo u váčku s vlasy, jsem našel uloženou kuřecí kost. Vedle baterie u blatníku. Chvilku jsem podezíral kocoura, ale ten by se tam neprotáhl. Tak jsem jel dnes pro el. rušičku. Nějaký německý model v Auto Kelly v doprodeji za 480,-Kč. Teď jen kdy bude čas ho tam namontovat. Píší, že je třeba umýt motor a také okolí, kde stojí auto. Kuna si ho označí a pak se vrátí a můžete tam mít co chcete. Tak jsem zvědav a modlím se, aby to pomohlo. No a co se týče těch zmiňovaných píšťal proti srnám, nepomáhají. Měl jsem je a srna už má na mém levém předním blatníku Hondy dva zářezy. Zajíci jsou tři na předním nárazníku.

P.S.: A to, že vám kuna vleze do auta pouze, když s ním dlouho stojíte je totální blbost. Osobně mi obě auat jezdí každý den. A stejně..................tam ta sviňa vleze!!! :x
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 07.04.2011 14:55

Tak si na ní počkej a odflágni jí. :thu:
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod mir.jar » 07.04.2011 15:26

niesu pasce na kuny? Tak ako su na mysi, ci niesu aj na kuny :? :? :?
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod slava » 07.04.2011 16:28

ceedleguán píše:Tak si na ní počkej a odflágni jí. :thu:

Nejlepší je brokovnice. :D
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 07.04.2011 16:41

mne sa celú zimu vyhrievali v motorovom priestore naše mačičky z okolia :lol: :lol: :lol: a dúfam, že ich to teraz v lete už prejde , bo furt musím tie tlapky po nich čistiť :x
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod runis » 07.04.2011 19:17

Re: Ceedleguán - člověče ty dokážeš vždy dobře a fundovaně poradit! A to v každé sekci. :lol:
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 07.04.2011 19:21

A co? Ty jí snad chceš ještě krmit? :lol:
ceedleguán

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion