Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Skrabance z parkoviste

Příspěvekod Rexrothak » 19.04.2010 19:04

Rexrothak píše:
Rexrothak píše:Tak mamina mi dneska v mé nepřítomnosti při nákupu najela na obrubník.Přední nárazník je sedřenej dole fest a jsou na něm po celé délce rýhy,ale prasklej není.Mamina se topí v slzách... :( no co ji mám na to říct,ale zabrblal jsem si.Mě teď zajímá jestli ,dokáží autolakovny ty rýhy vyhladit a přestříkat.Kdyby jste měli někdo dobrý tip tak v okolí Brna tak,bych byl vděčný. :help:

Tak na tom linku snad to foto....http://yfrog.com/j5sdc10077dj

Jelikož nejsem milionář a přední nárazník nebyl prasklej,tak jsem největší rýhy a roztřepení sjel nejjemějším smirkem a potom prostě zatřel retušovací tužkou,kterou jsem si sehnal hned při nákupu auta.A jak už bylo někde tady na fóru psáno i auto by mělo mít svoji historii ;) a zde je výsledek...http://yfrog.com/jxsdc10084cj
Rexrothak Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Jenda » 19.04.2010 19:33

Gratuluji - solidně opraveno, na fotu to ani nepoznáš. ;)
Jenda Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod titanus » 19.04.2010 20:46

super :thu: vyzera to tak ako ked to mam spinave ja :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 21.04.2010 12:15

Rexrothak píše:Tak mamina mi dneska v mé nepřítomnosti při nákupu najela na obrubník.Přední nárazník je sedřenej dole fest a jsou na něm po celé délce rýhy,ale prasklej není.Mamina se topí v slzách... :( no co ji mám na to říct,ale zabrblal jsem si.Mě teď zajímá jestli ,dokáží autolakovny ty rýhy vyhladit a přestříkat.Kdyby jste měli někdo dobrý tip tak v okolí Brna tak,bych byl vděčný. :help:

já jsem vzal obrubník zadním nárazníkem :( a když jsem "bodýčkem" stříkal prahy, tak jsem vzal i ten nárazník a nevypadá to zle, líbí se mi to víc než originál :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Re: 1. Nehoda

Příspěvekod dark-knight » 25.04.2010 22:55

Dneska sa mi stala mensia nehoda. Skor taky tukes s betonovym stlpom. Chcel by som sa opatat, ci nahodou nemate niekto skusenosti s podobnou vecou a pripadne reakcie poistovni.
Pridavam aj obrazok, pre lepsiu ilustraciu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me.
Kia Xceed
dark-knight Muž
Uživatel fóra

Kia XCeed (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Axel » 25.04.2010 23:03

no pokud mas havarijku tak jim to bude ja se rika ,,putna,, zaplatis spoluucast snizi ti procenta a v servisu ti to opraví...

Jinak mě to mrzí co se ti stalo...
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Beda » 26.04.2010 07:19

@dark-knight
No dle meho lehce neodborneho odhadu by oprava mela vyjit pod 10tis. a to se ti myslim nevyplati hlasit na pojistovnu :no: Teda jestli se jedna jen o strikani odrenych dilu, jestli ti tam i neco prasklo (svetlo, naraznik), tak uz to bude vic a mozna uz by se to vyplatilo :idea:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod nadko » 26.04.2010 08:07

@dark-knight

mam odretý zadný blatník a tak som volal do servisu koľko by to stálo prestriekať, tak predbežne po telefóne v Bratislave na Tuhovskej 300€ a na Panonskej 200€. Keďže ty máš odretý aj blatník, tak rátaj cenu 2x toľko :(
Oprava trvá 3 dni.
nadko Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
11000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod dark-knight » 26.04.2010 16:12

Dneska som pobehal vsetko co som mal. Poistovna to preplati, spoluucast 5% davam samozrejme ja a predbezna cena opravy v Ba na Panonskej je 450€ :|
Bude sa tam robit viac ako iba ten naraznik, je trochu pokrceny aj plech. No a kedze sa uz priblizujem ku hranici 15000 km, skombinujem to rovno aj s garanckou.
It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me.
Kia Xceed
dark-knight Muž
Uživatel fóra

Kia XCeed (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod slomak » 02.05.2010 13:29

mbiron píše:Tak to si jeste dopadnul dobre, me na tri dny starem aute udelali prohluben na zadnich dverich, nasledne za par tydnu na prednim batniku a nespocet skrabancu od otevrenych dveri. Proti tomu asi zadna pojistna neni, navic bych byl s autem stale v opravne na novy lak. :x :(

Tak to bych asi nepřežil, ale bohužel proti tomuhle se nic dělat nedá, nejhorší je ta bezmoc. Já naštěstí dávam auto na noc do garáže, jinak bych se asi nevyspal , ale přes den na parkovišti se tomu stejně neubránim, ať můj první škrábenec nastane co nejpozději, nebo raději vůbec :D :kia: :D
slomak Muž
Nováček

Kia cee'd SW (2010)
3000 km @ 7.8 l/100km

Nehodička

Příspěvekod Barbara » 09.05.2010 17:07

Dnes jsem se svou kiuškou ( Sportage 2,0 CRDI) nacouvala do zídky..muž se nedržel osvedčeného pravidla,nevracej se domů neočekáván. :D a chtěla jsem mu rychle uhnout...praskla jsem sklo zadního světla..dá se koupi jen to,či musím celé světlo :cry: ....díky za radu.
Barbara Žena
Nováček

Re: Nehodička

Příspěvekod Berka » 09.05.2010 21:00

Máte štěstí že jdu kolem... tuhle značku dobře znám :)
Abych řekl pravdu, neznám, ale tipuji že budeš muset koupit celé světlo. Dnes už snad žádný osobák nemá vyměnitelná skla na zadním světle. Ale znáš to přísloví o vyjímce která něco potvrzuje...
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod geocomp » 09.05.2010 21:39

světla snad u všech novějších vozů jsou lepená takže ............ celé světlo
geocomp Muž
Fanda vozů Kia

Kia Carens II (2002)
172000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Barbara » 09.05.2010 22:13

Dííky pánové..to jste mne tedy nepotěšili :cry: nebudou nové šatičky,bude nové světýlko :angry:
Barbara Žena
Nováček

Příspěvekod Marek_Km » 12.05.2010 08:39

Já sice parkuju v garážích, ale z jedné strany mám volné nerezervované místo a nedávno jsem si všiml (neobhlídám to auto nějak extra a ke všemu ho zrovna často neumývám), že mi na dveřích za řidičem přibyla navštívenka :x . Je tam škrábanec a promáčklina od typicky zadních dveří, kde je na konci ten ostrý roh. No a malá rána to asi nebyla. Kdybych věděl, kdy to přesně bylo, tak bych možná šel po záznamech z kamer, ale takto... Prostě jsou mezi námi idioti, kterým na majetku cizích nezáleží. Bohužel to není první takový škrábanec. Kdybych to nechal opravit a věděl, komu donést účtenku, asi by se dotyčný velice divil a dával si příště pěkně majzla. :( Až to umyju, tak to kdyžtak nafotím.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion