Do kterých doplňků chcete investovat?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod luczan » 24.01.2009 09:36

@ervss:
moc pekne disky, ja by som si vybral Momo Strike, Rial Portoblack - prihliadam na ciernu farbu mojej :kia:
alebo by som siel do experimentu a zobral nejaky chrom, mohol by to byt pekny kontrast :)

...mohol by si hodit firmu ktora ti robila folie a ci si bol s nimi spokojny? dik
luczan Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
112000 km @ 7.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod matysekul » 24.01.2009 09:41

Docela těžký výběr.Brock RC11,nebo RC17,obojí black.
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod ervss » 24.01.2009 13:49

no robili mi to chlapci v z www.tuningfolie.sk oni maju viac stranok ako autotep , audiotuning atd ..

su to SunTek HB05 a vsetko pekne drzi nedorezali mi skla , vidno ze su vazne odbornici a som uplne spokojny zatial : )
ale to este neni finalny vysledok pretoze pod foliami je mala vrstva vody ktra sa odpari postupne a potom to bude az final :)

a k tym diskom , no mam olejovu modru a uvazujem nad tymi brockami chromami , mohlo by to byt fakt zaujimave ale inak vsetky ostatne sa mi tiez mrte lubia
mozno nastriekam auto na cierne , ale nechcem zas aby bolo tuctove :/ lebo je vela ciernych ceedov , ja som si totiz farbu nemohol moc vyberat kedze islo o predvadzacku.

Kazdopadne folie trvali asi hodinku a pol a uplna pohodicka , tam si necham robit aj audio ; )

Obrázek
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Tony » 24.01.2009 14:14

píšeš že máš TX výbavu ale sportpacket sis nekoupil? a auto máš na původních kolech jakých? podle fotek to jsou 15´´ max 16´´. nemely by to byt spise 17´´ v teto vybave???
a taky mi trochu hlava nebere jak jsi psal ze chces koupit styling za cca 40tisic (ten Giuazzo) + audio za 40tisic. proc jsi rovnou nesel úplně do jiného auta? myslím že ceed není typické auto na tunění a dělání z něho rádoby sporťáka. na to tady jsou úplně jiné modely, resp. třídy.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod titanus » 24.01.2009 14:43

musim suhlasit s tonym...

pises ze si si musel vybrat predvadzacku..to si vacsinou beru ludia ktory chcu usetrit daku tu korunku co je rozumne...ale potom si ho dat nanovo prestriekat??a investovat donho dalsich cca 50-60 litrov?? nie ze by som ti to nedoprial...mozno trochu zavidim :wink: ale zda sa mi to byt minimalne zvlastne...no ale ked to dokoncis tak sa s tebou rad v BA stretnem a pozriem si to ;-) inak ak uvidis behat v BA kiu ceed sw tmavo sedu zo ZV znackami (od jari z jasne odlisenymi diskami od ostatnych) tak kludne namna zatrub :)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod ervss » 24.01.2009 15:05

hej neni to TX zistil som to asi tyzden po tom co som to napisal do denniku :DD
No pretoze nam to povedal sused a povedal ze tam je najvyssia vybava ale to je iba ta streda so vsetkym moznym ,
nemam GPS vstavane a este nieco mi chyba tie elektrony to viem ze tam nejsu ale inak tam je asi vsetko ostatne ..

Ja som to auto dostal od rodicov s tym ze otec to vybavil za super cenu cez suseda .. No takze som nemal na vyber .. Co som mal povedat ze strcte si ceed do riti ?

A on mi povedal ze kupim ti take auto ake sa rozhodnem no tak mam toto : )

PS : titanus kludne mi napis pm a mozme sa niekde stretnut : )

Vy ste si kupovali auto sami cize ste sa rozhodli a boli to vase peniaze , moje peniaze to neboli takze som stastny za to co mam a velmi im dakujem :)

Neviem ci sa tu chcete do mna obuvat alebo co ale kazdopadne ked ten tuning dokoncim tak potom to bude zaujimave : )
Hehe inak to ze clovek chce usetrit kazdu korunku , otec len nechcel aby som mal prve auto hned nejake BMW m3 a aby som sa necitil ako sef a nemachroval s tym vsade : )

thats all folks : )

Tony kludne mozme uzatvorit stavku na fore ze na prvy zraz pridem s giacuzo packatom a audiom spravenym a diskami. Nemam s tym problem :P
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod ervss » 24.01.2009 15:18

titanus píše:musim suhlasit s tonym...

pises ze si si musel vybrat predvadzacku..to si vacsinou beru ludia ktory chcu usetrit daku tu korunku co je rozumne...ale potom si ho dat nanovo prestriekat??a investovat donho dalsich cca 50-60 litrov?? nie ze by som ti to nedoprial...mozno trochu zavidim :wink: ale zda sa mi to byt minimalne zvlastne...no ale ked to dokoncis tak sa s tebou rad v BA stretnem a pozriem si to ;-) inak ak uvidis behat v BA kiu ceed sw tmavo sedu zo ZV znackami (od jari z jasne odlisenymi diskami od ostatnych) tak kludne namna zatrub :)

kebyze mas ponuku na auto o 300 000 lacnejsie ako nove ( sice malo nabehane malo a stalo v predajni ) .. Nezobral by si ho ? no otec nevahal , mal som na vyber zo 4och a boli tam Cervena , Modra , Zelena , Strieborna

no ale strieborna bola 2.0 a z ostastnych sa mi pacila modra .. takze tak : 0
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Tony » 24.01.2009 16:16

no tak to potom všechno vysvětluje.
já se do tebe nijak neobouvám. asi jsi mě špatně pochopil. jen mě zmátla ta výbava atd.
jinak k tomu tuningu, ja se na nej i tesim (patrime spole k tem mladsim tady na foru. ja mam 25let)
no tak se snaž a pak se ukaž :wink:
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ervss » 24.01.2009 16:40

ja som asi najmladsi clen fora s autom :D

18 rokov, ale titanus ma 21 cize je nas viac mladsich : )

ono ja som najprv myslel ze mam tu TX ale potom mi az doslo ze mam EX : ) lebo som nemal dazdovy senzor napr ..

ale snazit sa kazdopadne budem a urobim z toho krasavca :P
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 24.01.2009 18:06

Taky se řadím mezi mladší členy fora mě je 23
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod titanus » 24.01.2009 18:08

Blackdeath.P píše:Taky se řadím mezi mladší členy fora mě je 23

trochu sme odbocili od temy :D ale bolo by zaujimave zisti aky vekovy priemer sa pohyubeju u majitel :kia: tak to je vyzva pre Bedu :)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 24.01.2009 18:48

titanus píše:
Blackdeath.P píše:Taky se řadím mezi mladší členy fora mě je 23

trochu sme odbocili od temy :D ale bolo by zaujimave zisti aky vekovy priemer sa pohyubeju u majitel :kia: tak to je vyzva pre Bedu :)

tak marketing Kia tvrdil že prý je cílový segment kolem 30-35let (jsme tak trochu výjimky ;-) ). např. i30 má ten segment ještě výše posunutý (je to dáno tím že i30 vypadá spíše solidněji a méně sportovněji).

ale je fakt že takový zdejší průzkum by byl fajn. už se dlouho nehlasovalo :D
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ervss » 24.01.2009 19:31

na zrazoch su same rodiny :D
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.01.2009 12:37

Jen rodiny snad kluci ne :smile:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod ervss » 25.01.2009 15:55

bude treba potom urobit jeden young zraz z viacerych dovodov :D
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion