vladislav píše:@Berka..To osvětlení vypadá moc pěkně co máš popsané v deníčku..![]()
![]()
Díky, jen se musí vyřešit jeden malinký problém se zhasínáním diod.
vladislav píše:@Berka..To osvětlení vypadá moc pěkně co máš popsané v deníčku..![]()
![]()
Berka píše:vladislav píše:@Berka..To osvětlení vypadá moc pěkně co máš popsané v deníčku..![]()
![]()
Díky, jen se musí vyřešit jeden malinký problém se zhasínáním diod.
snike píše:jestli budeš v květnu na srazu, tak ti to okoukneme ;-) Zajímá mne jak to v noci svítí, protože kamarád si to udělal do Fábie a nesvítilo to dle mých představ ;-)
Berka píše:Sice to moc nevypadá, ale světla je tam dost. Bohužel foťák to při focení z venku nezachytí. Když budu fotit uvnitř tak zase nebude vidět ten rozdíl mezi tmou a světlem. Při pohledu na ty stropní lampičky je vidět že světla vydávají dost.
jakub píše:Takhle by se tam z červených diod mohlo dodělat to difúzní osvětlení co chtěl snike.
Berka píše:snike píše:jestli budeš v květnu na srazu, tak ti to okoukneme ;-) Zajímá mne jak to v noci svítí, protože kamarád si to udělal do Fábie a nesvítilo to dle mých představ ;-)
Tady jsou fotky jak to vypadá v noci.![]()
![]()
Sice to moc nevypadá, ale světla je tam dost. Bohužel foťák to při focení z venku nezachytí. Když budu fotit uvnitř tak zase nebude vidět ten rozdíl mezi tmou a světlem. Při pohledu na ty stropní lampičky je vidět že světla vydávají dost.
,Tony píše:to máš z výroby žárovky nebo jiné? já tam mám osramy NB a jedna mě vyšla cca na 350kč tak jak mi praskne tak mě jebnejinak mám ty origoš do zásoby ale musím se ještě podívat jak se to mění.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé