bob17 píše:Máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží elektrochromatického zrcátka? Když jsem kupoval auto, tak ještě konfigurátor neběžel a někde jinde to snad nabízeli akorát jako náhradní díl v bundlu s dešťovým senzorem za nějakou hroznou cenu cca 10000. Teď je to, tuším, v konfigurátoru asi za 4000. O dodatečné montáži jsem ale neslyšel nic.
Jenda píše:Šetřím si na nová kola,určitě dám folie a možná něco dovnitř našel jsem adresu tak uvidím www.rusmich-tuning.cz možná polepy na palubkuale nevím jestli to zkousne ta moje druhá polovička
Double píše:no ja planujem nové disky na leto , fólie a parkovacie senzory. len neviem kde to dám spravit este
Tony píše:Double píše:no ja planujem nové disky na leto , fólie a parkovacie senzory. len neviem kde to dám spravit este
to už mám díkybohu za sebou ;) ted se zaměřuju na subwoofer a našel sem si hezké prahové lišty ceed (4ks) za 1500kč
AllInOne píše:Tony píše:Double píše:no ja planujem nové disky na leto , fólie a parkovacie senzory. len neviem kde to dám spravit este
to už mám díkybohu za sebou ;) ted se zaměřuju na subwoofer a našel sem si hezké prahové lišty ceed (4ks) za 1500kč
předveď
Tony píše:AllInOne píše:Tony píše:Double píše:no ja planujem nové disky na leto , fólie a parkovacie senzory. len neviem kde to dám spravit este
předveď
co ty lišty? http://www.kopacek.cz/kia/cee-d/chrome-design/kia-ceed-nerez-chrom-prahove-listy-omsa-tuning-skladem jsou uz nejakou dobu v tematu tuning ceed ;)
ervss píše:planujem kupit bud Giacuzo packet tj predny , zadny , bocne , exhaust , pruziny, alebo od ATF , elektrony 17-18 este sa uvidi ale uz su vybrate asi ;)
na folie idem v piatok a hudba sa dorobi neskor pretoze zatial mi tato staci : )
Tony píše:ervss píše:planujem kupit bud Giacuzo packet tj predny , zadny , bocne , exhaust , pruziny, alebo od ATF , elektrony 17-18 este sa uvidi ale uz su vybrate asi ;)
na folie idem v piatok a hudba sa dorobi neskor pretoze zatial mi tato staci : )
teda jestli nekecáš ;) tak to bude potom asi nej ceed tady! na ten styling od Giacuza se těším![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé