Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 20.04.2008 19:58

ja to este v servise checknem ako je to s tym pipnutim na zaciatku. moze sa to zdat ako malichernost, ale je to zaroven jedina kontrola ci je vobec system v cinnosti...(aspon teda u tych, co maju len pipatko ako ja )
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Blackdeath.p » 28.04.2008 09:54

čauki lidičky máte někdo zkušenost s nějakými dražšími senzory s tou couvací kamerou?? Např. s těmi od Jablotronu Parkovací senzor PS-082A Má to vůbec cenu pořizovat si typ s couvací kamerou?? Parkovacího asistenta jsem nikdy neměl pokaždé jsem zacouval bez újmy ale u SW je opravdu zhoršeny výhled tak o nich začínám uvažovat také proto že často jezdím do práglu a tam jsou někdy potřeba k zaparkování i centimetry!

jinak bych je chtěl dát do laku!
Blackdeath.p Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.04.2008 11:09

grafix..a aky je rozdiel medzi tym co je od vyroby a tym co dorabaju? mas niekde nejaky iny displey? alebo je to niekde integrovane? nemas nahodou foto?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.04.2008 19:31

Tovarni park. senzory maji jen akustickou signalizaci. S blizici se prekazkou se frekvence pipani zvysuje...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 05.05.2008 20:47

Nevíte náhodou někdo jak se postupuje v případě že se rozhodnu si nechat nalakovat parkáče a už je mám namontovaný na autě musí se kvůli tomu sundavat nárazník aby se ty senzory nalakovali nebo to jde dělat bez sundání nárazníku??
Blackdeath.p Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod host.a » 10.05.2008 15:04

Vse zalezi od sikovnosti lakyrnika. Navic senzory maji dostatecne dlouhy kabel k povytazeni senzoru z narazniku, podlozeni kartonem a prestriknuti u vozu.
host.a Neuvedeno
Uživatel fóra

Parkovacie senzory

Příspěvekod Serb » 26.05.2008 19:20

Caute. Onedlho by som si mal ist pre moj novy cee'd sw. Chcel by som sa spytat ci nejak neohrozi zaruku to, kebyze si dam neskor primontovat parkovacie senzory. Viem ze sa normalne nezavisle predavaju a daju sa prirobit k autu. Original senzory k autu si z roznych dovodov dat este nemozem.
Dik za odpoved
Serb Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Beda » 26.05.2008 21:31

@Serb

pokavad ti je namontuje autorizovany servis :kia: tak urcite neprijdes o zaruku ;)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.05.2008 23:33

Já sem si nechal udělat senzory přímo v salonu a displej mám u stropu za zadními sedačkami,takže nikdo kdo sedí v autě by nezjistil že je mám,teda krom toho pípnutí. Zítra dodám foto.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod greenca » 27.05.2008 00:30

meken píše:Já sem si nechal udělat senzory přímo v salonu a displej mám u stropu za zadními sedačkami,takže nikdo kdo sedí v autě by nezjistil že je mám,teda krom toho pípnutí. Zítra dodám foto.

moc nerozumím tomu proč máš displej za zadními sedačkami,to se musíš při couvání otáček do zadu aby jsi na něj viděl???
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 27.05.2008 00:41

greenca Ne ne,asi si mi nerozuměl,mám ho za zadníma sedačkama u stropu,takže na něj koukám ve zpětném zrcátku.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod greenca » 27.05.2008 20:11

@ meken

díky za objasnění.Je to neobvyklé,ale originální.V sobotu ti to omrknu ;-)
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 30.06.2008 12:08

Díky za Vaše postřehy v tomto vlákně, i za odkazy na senzory jiných výrobců, např. Jablotron. Nemáte někdo praktické zkušenosti přímo s typem PS-081, který se montuje na podložku registrační značky na pátých dveřích?

Jelikož bych to chtěl namontovat na služební auto, které má firma na operativní leasing, tak se mi hodně zamlouvá, že by montáž obnášela minimální zásahy do auta (navíc by to šlo později asi i jednoduše vymontovat). Pípák bez displeje by mi taky úplně stačil. Pochyby mám jen k přesnosti a spolehlivosti detekce překážek, protože senzory jsou jen 3 a jsou umístěny blízko sebe uprostřed šířky auta. Ikdyž jsou ty krajní mírně natočeny ke stranám, tak přemýšlím, jestli nejsou špatně snímány rohy karoserie, aby to nebylo jen polovičaté řešení a vyhozené peníze.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.06.2008 14:49

Mám parkovací senzory namontované od prodejce, ale zdá se mi, že nefungují dobře. Mám ty akustické. Někdy začnou pípat, ale když šlápnu na brzdu, tak přestanou. Pak zase začnou nebo taky ne :( Nemáte někdo taky takovou zkušenost? Jsou mi k ničemu, když jim vůbec nevěřím :bored:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Most » 30.06.2008 15:22

jitpit píše:Mám parkovací senzory namontované od prodejce, ale zdá se mi, že nefungují dobře. Mám ty akustické. Někdy začnou pípat, ale když šlápnu na brzdu, tak přestanou. Pak zase začnou nebo taky ne :( Nemáte někdo taky takovou zkušenost? Jsou mi k ničemu, když jim vůbec nevěřím :bored:

to je blbe, podle me to muze byt blbe instalovane ("zdratovane"), podle tohohle to vypada, ze slapnutim na brzdu se senzory vypinaji. Tohle by delat urcite nemely.
Jinak zkus otestovat jednotlive senzory, nejaky predmet cca 20 cm siroky, stat z boku (mimo dosah senzoru) a prikladat postupne pred jednotlive senzory (z ruzne vzdalenosti).
Most Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
97000 km @ 7.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion