od Čambrla » 10.12.2016 09:02
Míro, já se celkem dost rozhlížím po netu a procházím hlavně všemožné diskuse a recenze, než věc u někoho koupím. Do prodejny v Římské jsem nejprve volal, že bych se tam přišel podívat. Samozřejmě to nebyl problém. V prodejně jsem si mohl vyzkoušet všechny telefony, o které jsem si řekl. Je tam pěkné prostředí, televize, sedačky ... Úplně jiná atmosféra, než ve velkých prodejnách. Hlavní je ale pán, který tam prodává. Přede mnou byla paní, která s ním konzultovala koupi mobilu. Byl velice vstřícný a vysvětloval a vysvětloval. Stejně tak u mě. Protože mají jednu značku, tak ji zná dokonale a ne jako v ostatních obchodech, kde mají obecné znalosti o všech modelech. Nakonec jsem ho tam rovnou koupil. Když jsem tam pak po týdnu volal kvůli konzultaci jedné záležitosti, velice vstřícně se o tom se mnou prodavač bavil a řekl mi, že není problém, kdyby bylo třeba, abych k nim zašel, kdykoliv budu potřebovat. Mobil šlape nádherně, jak jsem psal výše, baterka je boží. Po pěti dnech užívání jsem včera nechal nabít, kdy stav baterie byl 42%. Jestli se rozhodneš pro tuto značku, doporučuji koupit v Římské. Měl jsem v ruce i zlatý, myslím, že ženám se musí líbit. Vyzkoušel jsem si tam i všechny dostupné pouzdra, kryty, clipy. Když jsem chtěl jeden jiné barvy, který na poličce neměli, nebyl problém, že mi prodavač rozbalil úplně novou krabičku.
cambrla@centrum.cz