Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Mapy máš starý vše ostatní je poslední dostupná verze... Tu 313 mi nahrávali někdy začátkem roku a myslím, že říkali, že flešku už mají někdy od konce loňského, takže při ročním cyklu aktualizací čekám, že koncem roku nebo začátkem příštího by snad už zase mohly vyjít novější mapy, tak je otázka, jestli už si nepočkat. Je ale otázka, kdy se dozvíme, že nové mapy jsou už dostupné.
JJ, kvůli mapám do servisu nepojedu. Update prý trvá 3 hod, takže to bych jim tam musel auto nechat, což se mi nechce. Počkám na jaro, až pojedu na přezutí a spojím to s tím.
Zdravím všechny, tento pátek si jdu konečně vyzvednout nového Ceeda SW Exclusive po FL - poradíte jakou verzi map bych měl mít v navigaci Díky moc za rady ...
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Ahojda, mám už přez rok Kiu Sportage a teď mě v servise přehrávali Navi, vše mám podle všeho poslední verzi : Verze systému: 7.5.8 Verze Bluetooth : 3.2.0 Verze navigace : 2014.10.23 Verze mapové databáze : 313E7AE ale verzi firmwaru mám : 5.6.6_SL(18)
Co to znamená to _SL(18) ? Ví někdo ?
Díky moc za odpověď... vše funguje normálně, jen se ptám ze zvědavosti.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Priatelia Mam otazku na Vas. Nasiel uz niekto dostupnu Aktualizaciu Map pre GPS ? Ak ano poprosil by som o Link lebo na navigation.com/kia som sa akosi nevedel dopatrat k ziadnej info Niekde som tu cital ze by to mala byt ku koncu roka aktualizacia pod cislom 7.5A Dakujem za info
...stále největší úchyláci tohoto fóra znají a nepodělí se
Nečekal jsem sice, že by to nikdo nevěděl, ale narazil jsem na to náhodou někde na bezvýznamném holandském blogu a tady se mi to najít nepovedlo... Kdybys řekl dřív, nemusel jsem se s tím fotit Ale s ohledem na to, kolik lidí si ty fotky už rozklikávalo, to snad nebyla zase tak zbytečná práce
P.S. je ještě něco zajímavé, co "už známe" a třeba to tu časem zapadlo