Do kterých doplňků chcete investovat?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 17.07.2008 15:33

Ja mam v najblizsej dobe v plane LED diody na denne svietenie a v buducnosti predna maska, predny a zadny naraznik (nejaky schopny tuning, nie USA).
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 17.07.2008 15:33

mbiron píše:Nic proti foliim ale prave diky tomuto zarizeni jsem mel bouracku.Pro predstavu stojite na parkovisti a vedle vas stoji tri auta s foliema.Nic horsiho na vyjizdeni z parkoviste neznam.Mohu jen vrele doporucit, vysledek je zarucen. Ja osobne bych folie zakazal,pouze ty proti vniknuti do auta bych povolil ostatni pod velkou pokutou. At auto vypada sebe lip je nebezpecne a neni krz nej videt na situaci za autem.

Nakladne auta, dodavky, uzitkove verzie, zaclonky, nalozenie nakladom a podobne zakazeme tiez? Cez auto vidiet byt nemusi, od toho mame veci ako napriklad brzdove svetla. Zvalovat nehodu na folie zaparkovaneho auta sa mi zda trochu detinske. Auta prekazajuce pri vyhlade doverne poznam, byvam v Bratislavskej Petrzalke, kde kapacita parkovisk dosla uz davno a teraz zacina pomaly dochadzat kapacita travy a chodnikov, ale rovnako efektivne nevidim cez volne pohodenu dodavku, SUV alebo aj slnecnu clonu.

No ale spat on-topic, momentalne uvazujem nad LED dennym svetlom + xenonmi a pripadnej prerabke hudby, uvidime ako cas a financie dovolia.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod MP1 » 17.07.2008 22:41

Ja len pripomínam, že u nás na SK niesú denné svetlá povolené. Na SK musí byť auto osvetlené predpísaným osvetlením - stretávacie svetlá a čo je dôležité, musia svietiť aj zadné svetlá.
Snáď v novom zákone, kde sa uvažuje s celoročným svietením, to už povolia a bude stačiť mať rozvietené len svetlá vpredu.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod nocnik511 » 18.07.2008 07:45

Most píše:
nocnik511 píše:Jen tak mimochodem přátelé z okolí ÚLU přemýšlejíce o autofóliích, fa.ORIGO AUTOSKLO Ústí n/L má akci fólie za 1/2ceny, byl jsem se optat, když jsem valil pracovně vůkol a platí to pro objednávky do konce prázdnin...pro představu na picanto všech pět okének(2xpřední, 2xzadní a pátý dveře) by mě vyšlo bajvočko na 2.500,-Kč :twisted:, což mě teda zaujalo :huh:

mostecka pobocka take?

:no: nene...jen ÚLová pobočka
:kia: picanto 1.1 CRDi VGT LX+
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 27.07.2008 12:50

Momentálne chcem namontovať deflektory a ešte si musím vybrať stredovú opierku. Teraz musím ísť na kontrolu po 90 000km a tam by som chcel vymeniť vzduchový filter za športový od Greenu. Zatiaľ asi všetko
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 31.07.2008 11:07

no chystaju sa diody,len este neviim ci ich dam von alebo podsvietim interier...uvidiim
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Kosťa » 31.07.2008 14:20

Zdravím přátelé,
objevil jsem firmičku, která bude prodávat podložky pod RZ (SPZ) s karbonovým rámečtem, takže dost silně uvažuji o koupi. Naše www adresa v bílém provedení na takovém rámečku nebude asi k přehlédnutí a bude to i elegantní.
Co vy na to???
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Tony » 31.07.2008 21:43

Kosťa píše:Zdravím přátelé,
objevil jsem firmičku, která bude prodávat podložky pod RZ (SPZ) s karbonovým rámečtem, takže dost silně uvažuji o koupi. Naše www adresa v bílém provedení na takovém rámečku nebude asi k přehlédnutí a bude to i elegantní.
Co vy na to???
Kosťa

může to být fajn ale mě se více líbí chrom. bohužel na mé barvě by to asi moc nevyznělo.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ferino » 31.07.2008 22:15

Ja som zainvestoval do ciernej ochrannej listy na zadny naraznik pod piate dvere kvoli psovi ked "nastupuje a vystupuje" ;) , oterovych list na dvere, liatych diskov a zimnych pneumatik.
Ukamenujte ma, ale do nicoho viac sa nechystam investovat. Povazujem to za "vyhodene" peniaze. Je to spotrebak a v dnesnej dobe ked auto kdeaky blbec poskodi a v pohode odide je to naozaj investicia ktoru nepovazujem za dolezitu.
Auticko uz len dostane co mu patri na prevadzku. Viac nie. Musi sluzit ono mne a nie ja jemu.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 01.08.2008 00:38

no já zase vyznávám názor že když už s tím autem budu nějaký ten rok jezdit tak se mi musí pořád líbit a kdybych s ním nic nedělal tak by se mi zachvíli okoukalo. sem tam nějaká úprava není k zahození. vždyť to jsou "drobné" když to srovnám s cenou auta...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Kosťa » 01.08.2008 07:57

Dobré ráno,
přiznejme si pánové (nevím, zda jsou dámy na tom podobně), ale pro nás, v drtivé většině je to naše autíčko i tak trochu taková naše hračka. Jsme tak malinko jak malí kluci, když se můžeme s něčím hezkým pochlubit, co jsme na svém miláčkovi vylepšili. Po finanční stránce to nebudu raději hodnotit. Pro někoho to je třeba jeho koníček, já modelařím a mohu prohlásit, že to také není nic laciného, ale za co by ten život potom stál, kdybychom si občas neudělali radost!!!!! A VO TOM TO JE :-D :-D .
Na pátých dveřích, jak jsem již psal, mám tu ochrannou folii také nalepenu. Musím se přiznat, že spíš pro parádu. Na červeném autu je to docela decentní a vypadá to moc dobře, proto uvažuji, zda karbonový rámeček okolo RZ už nebude na zadeček ceedečka moc!! Rád bych na spodní hranu rámečku ještě umístil naši adresu, tak aby toho opravdu nebylo příliš.

Takže přátelé, ať vám uteče dnešní pracovní doba co nejrychleji a hezký víkend s bezpečným návratem domů.
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 01.08.2008 08:10

můžu poprosit o detail, třeba i foto té folie na pátých dveřích? A kontakt, kde jsi jí pořídil? Díky
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Kosťa » 01.08.2008 08:42

dr.krtek píše:můžu poprosit o detail, třeba i foto té folie na pátých dveřích? A kontakt, kde jsi jí pořídil? Díky

Zdravím kolego,
fotku nemám, ale myslím si, že je jich tady docela dost, kde jsou zachyceny. Jestli se chceš ale podívat, jak to přímo vypadá na autě ve stejné barvě jako máš ty, tak o víkendu to nafotím a pak bych ti je v pondělí poslal na maila.

Jinak jsem si folii, jelikož jde o iriginál :kia:, objednal i s nalepením ve svém mateřském servisu - NH Car - a bylo to i s reklamací a znovunalepením provedeno při mé první garačce. Tam to také i popisuji. Je tam i cena Myslím, že i s prací jsem se vešel do 1 tisíce.
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 01.08.2008 08:52

díky moc za vyčerpávající info a jestli můžu poprosit, tak bych aspon jednu fotku folie na tvém červeném autě uvítal
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Kosťa » 01.08.2008 08:56

To víš, skleróza je u mě už ve velmi pokročilém stádiu. Foťák sebou beru na chatu pravidelně, máš tedy jistou naději, že nezapomenu :grin:
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion