Ako nejde mi o to porovnavat presne teplotu .. to by sme museli robit testy alebo nejake porovnania - vyhodnotenia .. ide mi najma o farbu svetla...Aby som to nejak dopasoval k bielym led-kam. Tie modre o prispevok vyssie to su podobne ako cool blue.. Kedze su modre tak svietia modrasto...Klasika..
Avsak zaujima ma rozdiel medzi Nightbreaker a Silverstar.. Ake ma ktore svetlo resp farbu svetla.. Nightbreaker predpokladam z nazvu ze skor biele cire nejake a Silevrtar skor take tmavsie alebo do siva.. Obycajne ziarovky vieme vsetci ze svietia na zlto... Aspon ja si tak myslim... dedukujem..
Pytam sa to aj preto lebo kazdi tu riesi zivotnost tychto ziaroviek, vyhody a nevyhody ale nikde som sa nedocital o nejakych porovnanaich, farbe svetla, viditelnost atd..cize nejakch vlastnostiach

A este som zabudol...
Ked si vsimnete na tom obrazku vyssie od Beda tak na lavej strane obr. je klasicke svetlo ale vidiet obe svetla to je parkovacky aj stretavacie resp dialkove svietia rovnakou farbou cize spolu ladia...
Ale ked si pozriete to svetlo na pravo tak vidiet ze parkovacky svietia do zlta a stretavacie resp dialkove uz do modra... A je to zretelne vidno...
A ja riesim presne tuto vec ze parkovacky mi svietia pekne do biela a ostatne do modrasta ako na obr.