Ano . Mohu potvrdit,že kontroly probíhají. LOni u Grazu zavřeli dálnici a pouštěli to přes velké odpočívadlo. Tam se jen zastavilo.4 maníci čumli na pneu a bud pustili zpět na dálnici ,nebo odklonili mezi kužely. Čechů tam pár bylo.Ti nevyhovovali. Šlo to sakra rychle.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já přezul na letní 28.3. a pak jsem zjistil, že ještě musím 30.3. jet služebně do Kolína. Bohužel v Moravské Třebové hned za rondlem je značka zimní výbava a tato platí v úseku 5km, tak jsem to riskl a na letním obutí to projel tam i zpět, naštěstí mne nikdo nestavěl a možná bych to i ukecal, protože v tu dobu bylo +17°C.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue najeto: 24 015 km
Prezuto jeste nemam ... aktualne nemam na co prezout ... zlata barva uz je okoukana a hlavne se loupe
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Já měl ještě včera ráno v 05.00 hod. mínus 5°C, ale dnes odpoledne jdu hodit letní , ty zimáky nad 10°;přímo lepí...... po projetí SK a zpět by asi byly jak pneu. po odjetí formule 1
Jinak mi to nedalo již přezuto, místo 2 ks Bravurisů, opět Michelin Primacy HP , nakolik objednávku dělal servis a viděl, že jsou v tahu HP tak je objednal, i z prací 6711,- korun, vzadu loňské Bravuris 2, jinak Michelin Made in Spain, vyrobeny 01/11 Rozměr 225/45-17 91W
Tak já se včera už taky zbavil "zimáků" - těch +20°C jim zrovna moc nesvědčí a na příští sníh je ještě budu potřebovat . Nejdřív jsem si myslel, že budu poslední, ale jak koukám, tak "u Bati" asi mají taky svoje zkušenosti - brzké přezutí a pak původně pětiminutová cesta trvá půl hodiny se zatnutými zuby a vytřeštěným zrakem na to nenadálé "bílé neštěstí" na cestě, které si nechce rozumět s "letňáky" .
prezuval som cez vikend. Pri jazdeni cez hory sa vyplati mat zimaky do velkej noci. Tento rok to bol trochu teploty extrem, ale zima este bude. Vid dnes, zajtra.. Prsi, teplota cca 13. Podobne ako vela veci, nic netreba hrotit