vladislav píše:Tak jsem našel přehled patic na žárovky...snad se vám to bude hodit a dávám to na správné místo???? ;-) ;-)
http://www.autozarovky.kyli.cz/navody/patice_nahled_komplet.jpg
Raven píše:Tedy i jefo funkcnost, vliv.
leopolde píše:test žárovek H4 z podzimu 2007, jak je vidět, cena opravdu neopovídá kvalitě, mohu potvrdit výsledky testu v praxi,používám žárovky Tungsram H4 Megalight +30% a svítí lépe než nedovolené 100/80W žárovky.
Tony píše:problem je že na ceedu jsou H7 potkávačky a H1 dálkové. chtělo by to nějaký test na tyhle patice, a tedy žárovky použitelné. jinak mam osramy NB už asi měsíc a ok.
ale test bych si přečetl, jestli sem koupil dobře
leopolde píše:Bohužel na H7 jsem zatím žádný důvěryhodný test neviděl, ale dá se na internetu najít také H7 Tungsram Megalight,ale nevím jestli jsou tak dobré jako H4, které jsou v testu mezi nejlepšími.
Tony píše:nevíte někdo jaké žárovky sou v mlhovkách? jak předních.
zdá se mi že když je člověk rozsvítí tak nejde vůbec poznat že svítí. máte taky někdo podobný názor?
Tony píše:nevíte někdo jaké žárovky sou v mlhovkách? jak předních.
zdá se mi že když je člověk rozsvítí tak nejde vůbec poznat že svítí. máte taky někdo podobný názor?
vladislav píše:Tony píše:nevíte někdo jaké žárovky sou v mlhovkách? jak předních.
Tak u mě to poznat je, když je rozsvítím pěkně mi to vyplnuje krajnice cesty...je to dost znatelné...![]()
Tony píše:mě se zdají dosti slabé. nevim jestli to je tím že jsou projektorové nebo co? i když když se podívate na takovy passat nebo audi tak má taky projektorové, ale zase oktávkaII má mlhovky jakoby klasické světla a když je zapne tak to jde poznat mnohem více. jako se zadními světly to je v pohodě ale ty přdní se mi zdá že chlapci ve výrobě dosti podcenili. potkávačky už sem upgradoval, ted uvažuji nad mlhovkami, ale nevím co tam je za patice a jestli se na to vubec daji sehnat jine.
forrester píše:sry za ten off topic bedo,sme to poriesili cez SZ a asi sa do toho pustim aj ja do toho oramovania,tak to nafotim a hodim to sem potom
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé