Ještě tam jsou díry kolem výfuku a v podbehach, ale tam se kocky neprocpou a na ty kuny snad zabira ta rušička...
LUBOBUBO píše:Tak ja som mal motor podobne zababraný už, keď som preberal autíčko od predajcu. Najprv ma ani nenapadlo, že to je od nejakého cicavca Myslel som si, že dáky mechanikmal zafúľané ruky
. Tak som to poutieral. A minule, čuduj sa svete, to tam bolo zasa
Doma je to v pohode, stojím vačšinou v garáži, ale u priateľky ceedik stojí vonku a vtedy tam vlezie nejaká cica-mica. Tak tiež pouvažujem nad výrobou krytu. Inšpiráciu, ba priamo návod som tu našiel, takže ďakujem.
Akurát uvažujem o inom materiály: dural, plast? Uvidím, k čomu sa dostanem.
Stefi píše:Jen začalo delší dobu pršet, i přes plašič, a sprej na odpuzování kun, se opět něco chodí do motoru vyspat, zatím jen zapraseno, nic nesežráno,něco obchází dvorek, fenka se drápala na sousedův Sharan, ve předu, ale naše si nevšimla, návštěva byla vedle ;-) .....tak nevím proti čemu to vše působí.., asi zjisti že je to neprožene, tak pokračují v návštěvách mot. prostoru
rytir píše:Dejte do motoru otrávené vejce a máte po kuně. Ale pozor před jízdou vyndat jinak na motoru máte hemenex. Stačí dodat šunku.Teď vážně. Já požívám plešičky od firmy FORMÁT 1 s.r.o, a jsou bezvadné. V garáži, autě ani v domě žádná havěť není. Vše uteklo a nastěhovalo se to k sousedům. Mají velkou radost. I kočka prchá, když to zapnu. Pouze na mojí ženu, to nefunguje. Velice doporučuji!!! :-o
slaveck píše:O víkendu jsem doléval kapalinu do ostřikovačů. Najednou koukám, že v zadní části motoru je částečně překousaný kabel. Uvnitř kabelu je několik vodičů a dva nebo tři z nich jsou úplně přerušené. Auto nic nehlásilo, jezdí a nezdá se mi, že by něco fungovalo jinak než normálně. Hned v úterý jsem se objednal do servisu (mám akorát jít na druhou garančku). Dnes jsem jim tam auto dovezl, přejímací technik na to kouká, kroutí hlavou a velmi se diví, že mi nesvítila kontrolka od motoru. Jedná se prý o kabel od lambda sondy a problém je ten, že se musí vyměnit celá sonda, která stojí nějakých 4.000 Kč !!!!![]()
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé