Taky velice chválím a je již objednaná a předběžně by měla dorazit ve středu. Když jsem hledal ještě alternativy k této tak jsem nic lepšího momentálně nenašel a tak snad bude spokojenost.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Koukal jsem kolik stojí v Číně, ale z mého pohledu se to tak nerentuje a to z důvodu že dle telefonátu mají kamery u nás upravený SW pro nás. Taky se mi jedná o záruku protože s předchozíma levnýma to byl pokus-omyl. Ze dvou koupených jedna je bezvadná a druhá stejná byla na mrtvici, dvakrát vyměněná a nakonec koupě zrušená. Takže snad to bude nyní Ok.
Jste se rozjeli s těma kamerama Já tento týden chtěl tu svou už hodit z okna. Všiml jsem si, že nesvítí dioda na adaptéru, tak jsem ho furt zasunoval a vytahoval ze zásuvky, až jsem nakonec zjistil, že klekla jenom ta dioda a kamera normlně šlape. Tak si ji teda ještě nechám Už ji mám rok a čtvrt.
Tak dneska ráno dorazila nová kamera CAR G90 přesně jak obchod slíbil . Po vybalení vypadá velice dobře a snad to bude spolehlivý prorože je 4,9 x dražší než předchozí OM 202 která jedna slouží již rok a půl celkem dobře. Zato druhá stejně stará její sestra je dávno vrácená protože byla velice nespolehlivá. Jako náhradu jsem od prodejce dostal OM 205 jenže ta vypustila duši prví hodinu provozu. Tak proto jsem přešel na tuto CAR G90 protože se nechci trápit s levnejma krámama které fungují kus od kusu. Protože novou kameru plánuju zabudovat taky na pevno se skrytým napájením tak reference na ní budou později.
tak ahojte kia - ci.. aj ja si idem zaobstarat kameru do auta a pri vybere ste tu dali naozaj zaujimave kamery uz len ktoru si vybrat... poradte... cena tak cca 100-150 eur a ak mate uz kameru tak hodte aj nejake video aby som nekupil macku vo vrecku...
Tak krutý bych nebyl. Spíš považuji za hloupost že se u nás při odbočování vpravo musí čekat na zelenou. V Německu máte na velkém množství semaforů tabulku se zelenou nesvítící šipkou, takže můžete rovnou odbočit, jen musíte dát pozor na protijedoucí vozidla a chodce na přechodu. Nebo tam je ze stejného důvodu blikající oranžová šipka.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Tomáši tuším, že v USA můžeš na červenou odbočit doprava, ale musíš zastavit jako kdyby tam byla STOPka. Kdyby tam vjel těsně po zhasnutí zelené šipky, tak to beru, ale proti už vyjížděla auta ... to už bylo dost za hranicí Já bych u nás v tomhle změny u nás nedělal, to by zase přibylo nehod ... už takhle hromada lidí jezdí, jako že se jich předpisy netýkají
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubu