Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já ještě počkám týden není kam spěchat .Já bydlím v nadmořské výšce nad 600 m a tady bývají ještě přeháňky .Prostě počkám až bude duben a pak přezuji.Sice už jsem viděl pár lidí přezouvat gumy ale člověk nikdy neví co se může stát.
Tento vikend prezute. Kia v pneuservise, Felda svojpomocne v garazi. Dufam, ze nam uz nenapdne ziadny sneh. To by ma nas*alo
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024 Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
Tiež som prezul cez víkend, len som sa chcel pochváliť mojím malým zlepšovákom pri používaní zdviháku. Na zdvihák čo je v aute som pripojil aku vŕtačku, ktorá celkom lahko dvihla auto za pár sekund, ušetril som si celkom dosť času ručného dvíhania. Zarazila ma však jedna vec, že na strdnom náboji kolesa bolo dosť hrdze a koleso sa tam dosť prilepilo a išlo ťažko dole .
Tak jsem nakonec teda přezul. Bylo mi líto dojet ty gumy, když 2 ks mají vzorek kolem 5-6 mm a 2 ks mají 4-5 mm, tak přinejhorším, pokud to nerisknu, koupím jen 2 nové...
Cituji z článku od lebka75: "Rada tedy zní: Vyčkejte až do doby, kdy i noční teploty dlouhodobě přesáhnou průměr sedm stupňů , a teprve pak se objednejte do pneuservisu." Proto není kam spěchat .