Do kterých doplňků chcete investovat?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 29.02.2008 14:34

leguan píše:
Fiko píše:Su koncovky aj na take vyfuky, napr:

Obrázek

Ja som nasiel takutok v Autostyle adnes sa idem opytat kolko by stala chechtakov. Zda si mi, ze by vyriesila problem s tym nestastnym ohnutim >>>

Obrázek

Vyzera to super!!! Daj potom vediet ako. Ja by som to kupil na 101% :) Teda pokial to nebude stat 2000,- Sk
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 29.02.2008 14:59

Marián píše:Elektrochromatické spätné zrkadlo.Dá sa vôbec zohnať náhradný diel na výmenu?
Ako je je so zapojením, poradí Motorsport? :no:

ptal jsem se na : Elektrochromatické spätné zrkadlo
a bylo mi řečeno , že se to dodává rovnou s oknem tak že máme smulu :oops:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod bob17 » 29.02.2008 21:18

07.miki píše:
Marián píše:Elektrochromatické spätné zrkadlo.Dá sa vôbec zohnať náhradný diel na výmenu?
Ako je je so zapojením, poradí Motorsport? :no:

ptal jsem se na : Elektrochromatické spätné zrkadlo
a bylo mi řečeno , že se to dodává rovnou s oknem tak že máme smulu :oops:

Dá se doobjednat jako náhradní díl, ale stojí to hříšné peníze, cca 8500 Kč. Taky by se mi líbilo, ale tohle je moc. V konfigurátoru to bylo jako paket s dešťovým senzorem, dohromady za necelých 6000. To už bylo zajímavější.
bob17 Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
21000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Tony » 01.03.2008 11:21

jj ty doplnky jsou predrazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: taky by mohli nejak kompenzovat ze my co sme kupovali prvni auta jsme si nic nemohli dokoupit a dat nam nejakou slevu! napr. za cenu v konfiguratoru! ja bych si treba to zrcatko s destovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla poridil. dale bych bral vyhrivani sedacek a tempomat, ale za nas nic takoveho nebylo a myslim si ze to je chyba. jako vymlouvat se u moderni automobilky ze se teprve vsechno rozjizdi je trapne! to ma byt uz vsechno zarizene nez se zacne prodavat!
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 01.03.2008 16:42

Tony píše:jj ty doplnky jsou predrazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: taky by mohli nejak kompenzovat ze my co sme kupovali prvni auta jsme si nic nemohli dokoupit a dat nam nejakou slevu! napr. za cenu v konfiguratoru! ja bych si treba to zrcatko s destovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla poridil. dale bych bral vyhrivani sedacek a tempomat, ale za nas nic takoveho nebylo a myslim si ze to je chyba. jako vymlouvat se u moderni automobilky ze se teprve vsechno rozjizdi je trapne! to ma byt uz vsechno zarizene nez se zacne prodavat!

****************************************************************************************************

Vyhrivani sedacek a tempomat si přece dát mužeš ... stojí to stejně jako když si pořídíš nové auto stím .
Zrcatko s deštovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla - jde taky pořídit : sklo jde snad i zadara (když ti to pojištovna napíše,že ti ho někdo rozbil )

****************************************************************************************************
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 03.03.2008 08:58

Tony píše:jj ty doplnky jsou predrazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: taky by mohli nejak kompenzovat ze my co sme kupovali prvni auta jsme si nic nemohli dokoupit a dat nam nejakou slevu! napr. za cenu v konfiguratoru! ja bych si treba to zrcatko s destovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla poridil. dale bych bral vyhrivani sedacek a tempomat, ale za nas nic takoveho nebylo a myslim si ze to je chyba. jako vymlouvat se u moderni automobilky ze se teprve vsechno rozjizdi je trapne! to ma byt uz vsechno zarizene nez se zacne prodavat!

Presne, mi o tom hovor ...
Mam auto uz 15-ty mesiac, v zaciatkoch nic take nebolo, ziadna vybava nic.
Ale zase som spokojny, lebo zatial (poklepeme na hlavicku :-)) neriesim ani jeden problem s tym autom
a to uz mam 40.000,- Km. Slape a funguje ako hodinky

Avsak ..
Priklad, teraz za 12 litrov u nas k novemu autu dostanes elektrony 16" aj s Michellin gumami
ked som sa pytal - LEN k novemu autu
detto tempomat - ze vraj 12.000, nehrozi za tu cenu ... aj ked by sa sikol
mozno v novom ceede za 4-5 rokov :-)

skooda ze nebol pred 15-timi mesiacmi 2.0 crdi SW TX+

nevadi, ak budem za tych par rockov s kiou spokojny ako teraz, bude :-)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 03.03.2008 10:45

@07.miki

se pleteš. vyhříváni sedaček z výroby je mnohem levnější než dodatečná montáž nehledě na to že ta dodatečná ti zdeformuje sedačky. a tempomat za 10000Kč???? ani nahodou! z vyroby je taky mnohem levnější. a ta akcička přes pojišťovnu... no nevim nevim jestli by to šlo. osobně si myslím že by tam chtěl dát servis to co tam bylo, tedy klasické sklo a kdyby né tak stejně by si čloěk musel hezky připlatit.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod whilliam » 03.03.2008 10:50

Elektrony za 12000.-? Trochu malo nie? V cenniku maju ich za 15900.- Ak by boli za 12000 tak ich beriem, ale za 15900 mam ponuku na Dunlop 16" aj s elektronmi, a pritom uz nemusim kupovat plechace.

Ale ten tempomat by som bral ak by sa vyrabal aj na benzin, co zatial nie je mozne
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 03.03.2008 12:56

Tony

se pleteš. vyhříváni sedaček z výroby je mnohem levnější než dodatečná montáž nehledě na to že ta dodatečná ti zdeformuje sedačky. a tempomat za 10000Kč???? ani nahodou! z vyroby je taky mnohem levnější. a ta akcička přes pojišťovnu... no nevim nevim jestli by to šlo. osobně si myslím že by tam chtěl dát servis to co tam bylo, tedy klasické sklo a kdyby né tak stejně by si čloěk musel hezky připlatit.[/quote:kwllh40w]
************************************************************************************************
Mě bylo řečeno v servisu kde jsem si objednával auto,že - vyhříváné sedačeky z výroby nejdou ..... Já osobně jsem je moc chtěl ale dodatečně je už nechci právě proto jak píšeš,že se ti zdeformuje sedačka ....
Tempomat stojí z výroby - 9000,- a to samé stojí i v servisu ... (informaci mám z našeho servisu)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod whilliam » 03.03.2008 14:13

Tak to ti potom nepovedali pravdu o tom co sa da a co neda, najskor sa asi chceli zbavit skladoviek ktore maju na predajni, pripadne v tovarni.

Ja ich osobne mam, a aj viaceri na tomto fore
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 12:37

tak jsem se rozhodl ,že si pořídím - Chránič dveříObrázekObrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod hansk » 05.03.2008 12:48

@07.miki :

No- nevím, jestli je to dobrá volba. Já to měl na favoušovi, a neosvědčilo se mi to. Držela se pod tím voda a takový jemný prach, takže barva šla do :love: , a po čase to začalo reznout.
Už mi to na auto nesmí :shifty: .
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 13:33

ještě bych si chtěl pořídit - fanfaryObrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 05.03.2008 13:43

07.miki píše:ještě bych si chtěl pořídit - fanfaryObrázek

snike má jednu menší vepředu na SMT :D
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 09.03.2008 19:10

Obrázek

co třeba tohle :lol:
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion