Vyzera to super!!! Daj potom vediet ako. Ja by som to kupil na 101%

Marián píše:Elektrochromatické spätné zrkadlo.Dá sa vôbec zohnať náhradný diel na výmenu?
Ako je je so zapojením, poradí Motorsport?
07.miki píše:Marián píše:Elektrochromatické spätné zrkadlo.Dá sa vôbec zohnať náhradný diel na výmenu?
Ako je je so zapojením, poradí Motorsport?
ptal jsem se na : Elektrochromatické spätné zrkadlo
a bylo mi řečeno , že se to dodává rovnou s oknem tak že máme smulu
Tony píše:jj ty doplnky jsou predrazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taky by mohli nejak kompenzovat ze my co sme kupovali prvni auta jsme si nic nemohli dokoupit a dat nam nejakou slevu! napr. za cenu v konfiguratoru! ja bych si treba to zrcatko s destovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla poridil. dale bych bral vyhrivani sedacek a tempomat, ale za nas nic takoveho nebylo a myslim si ze to je chyba. jako vymlouvat se u moderni automobilky ze se teprve vsechno rozjizdi je trapne! to ma byt uz vsechno zarizene nez se zacne prodavat!
Tony píše:jj ty doplnky jsou predrazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taky by mohli nejak kompenzovat ze my co sme kupovali prvni auta jsme si nic nemohli dokoupit a dat nam nejakou slevu! napr. za cenu v konfiguratoru! ja bych si treba to zrcatko s destovým senzorem, nebo solarni a hydrofobni skla poridil. dale bych bral vyhrivani sedacek a tempomat, ale za nas nic takoveho nebylo a myslim si ze to je chyba. jako vymlouvat se u moderni automobilky ze se teprve vsechno rozjizdi je trapne! to ma byt uz vsechno zarizene nez se zacne prodavat!
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé