jakub píše:To teda koukám, kolik jsem ušetřil.
Taky bych chtěl ušetřit za montáž, ale mám obavy zda mi potom uznají záruku.
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
WILI píše:jakub píše:To teda koukám, kolik jsem ušetřil.
Angel píše:WILI píše:jakub píše:To teda koukám, kolik jsem ušetřil.
V Praze na Karlovarské výpadovce perfektní práce, zboží i s montáží 4.300,- Kč. Bez displeje, ten považuji za zbytečný. Stačí pípání, stejně musíš koukat do všech třech zrcátek a ne na dispej. (A co teprve, když se někdo při couvání otáčí a dívá se zadním oknem, to už je ten displej opravdu na dvě věci.).
Záruka bez problémů, to už jsem ověřil. Je to v podstatě schválené příslušenství.
Tony píše:Angel píše:WILI píše:jakub píše:To teda koukám, kolik jsem ušetřil.
V Praze na Karlovarské výpadovce perfektní práce, zboží i s montáží 4.300,- Kč. Bez displeje, ten považuji za zbytečný. Stačí pípání, stejně musíš koukat do všech třech zrcátek a ne na dispej. (A co teprve, když se někdo při couvání otáčí a dívá se zadním oknem, to už je ten displej opravdu na dvě věci.).
Záruka bez problémů, to už jsem ověřil. Je to v podstatě schválené příslušenství.
ja pouzivam zrcatka a dozadu se nedivam takze displej zase ja povazuju za super! nehlede na to ze pri couvani nemusim ztlumovat hudbu abych slysel pipani kdyz to mam hezky graficky. a stalo me to asi o 500 vice takže za to to určitě stojí
vladislav píše:I já mám stejné zkušenosti a praktiky při couvání jako Tony...![]()
a displey rozhodně u mě na dvě věci není...
![]()
Jak už jsem tu na hoře psal je lepší vidět a slyšet než jenom slyšet...aspon mě to tak vyhovuje lépe...
![]()
Berka píše: Prosím tě, ty senzory měli někde napsáno v návodu že je lze lakovat? Během několika dnů si chci nějaké objednat a všiml jsem si že u některých prodejci uvádějí možnost lakování a u některých se o tom vůbec nezmíní. Jde mi o to, aby po nalakování stále nepípali že jsem u překážky.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé