Co hledat při přebírání auta?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod snike » 28.10.2007 18:04

Martin píše:
vlafi píše:
Martin píše:
snike píše:Mně přebírání nového auta bude čekat tento týden, zatím to vypadá na středu. Pak napíšu určitě své postřehy do deníčku ;-)

Tak to jsme na tom stejně, ale když by bylo v úterý tak se na prodejce nebudu zlobit. :-D

a nemáte to taky náhodou u stejného prodejce?? :?

Tak to netuším, já byl v Táboře. Snad nějakej PETE CAR

Tak nemáme :-(
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 28.10.2007 19:56

Já měl auto v naprostém pořádku bez jediné závady..lak byl perfektní vše funguje jak má.... :yes: :yes: 36
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod MP1 » 28.10.2007 20:18

Ja som auto pri preberaní špeciálne neprehliadal. A ani potom som nič nenašiel, ani zvedaví susedia.
Po týždni začala vrzgať vnútorná kľuka predných dverí. Dali to do poriadku a zatiaľ je pokoj.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 31.10.2007 10:15

No zatím auto nemam ,jeste chvilku a bude, ale vsiml jsem si na salonu KIA že skoro všechny auta co tam stáli mají okolo předního okna jak jsou sloupky špatný nástřik.Ale fakt všechny jde to poznat pohledem a pak si stačilo na to šáhnout a to stejný steklá barva.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 31.10.2007 10:19

@Anonym
Tak já se mám.....u mého auta to není :D zrovna včera jsem ho celé dukladně prolézal asi hodinu..a bez ztráty kytičky..... :love: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 22.11.2007 15:49

Je to, jak končí přední sloupek u předního okna a začíná střecha,zase jsem si toho vsiml na prodejne i u dalsího.Vypadá to jako by ztekla barva ale fakt každé.No a pak jsem zjistil ze přední blatníky nejsou nastríkány az do konce.Tim myslím že když otevřeš prostor pro motor tak kde jsou blatníky pridelané není lak.Mrkněte na to.To jsem ještě u jiné znacky nikdy nespozoroval.Proste blatniky at to byla Octavie,Fabie apod.,nastríkány komplet.A proto je otázka, jestli v tomhle míste nebudou blatníky trpet.Podle me by to melo být celé nastříkáno ,pokud tam je jen základovka moc tomu nevěřím.Co vy na to?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.11.2007 16:22

Anonym píše:Je to, jak končí přední sloupek u předního okna a začíná střecha,zase jsem si toho vsiml na prodejne i u dalsího.Vypadá to jako by ztekla barva ale fakt každé.No a pak jsem zjistil ze přední blatníky nejsou nastríkány az do konce.Tim myslím že když otevřeš prostor pro motor tak kde jsou blatníky pridelané není lak.Mrkněte na to.To jsem ještě u jiné znacky nikdy nespozoroval.Proste blatniky at to byla Octavie,Fabie apod.,nastríkány komplet.A proto je otázka, jestli v tomhle míste nebudou blatníky trpet.Podle me by to melo být celé nastříkáno ,pokud tam je jen základovka moc tomu nevěřím.Co vy na to?

U toho předního sloupku v místě kde začíná střecha..tam to mám v pořádku tuhle jsem celé auto pečlivě prohlížel....a na ty blatníky se podívám..až půjdu k autu zítra... ;-) ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Farba

Příspěvekod MP1 » 22.11.2007 16:23

Anonym píše:Tim myslím že když otevřeš prostor pro motor tak kde jsou blatníky pridelané není lak.

Keby si ešte trochu detailnejšie hľadal, nájdeš to isté i na piatych dverách.

Anonym píše:Je to, jak končí přední sloupek u předního okna a začíná střecha,zase jsem si toho vsiml na prodejne i u dalsího.Vypadá to jako by ztekla barva ale fakt každé.No a pak jsem zjistil ze přední blatníky nejsou nastríkány az do konce.Tim myslím že když otevřeš prostor pro motor tak kde jsou blatníky pridelané není lak.Mrkněte na to.To jsem ještě u jiné znacky nikdy nespozoroval.Proste blatniky at to byla Octavie,Fabie apod.,nastríkány komplet.A proto je otázka, jestli v tomhle míste nebudou blatníky trpet.Podle me by to melo být celé nastříkáno ,pokud tam je jen základovka moc tomu nevěřím.Co vy na to?
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.11.2007 16:31

No bezva a jaký máš názor na to ty? I když je to chemickou metodou ošetřeno,pokud na tom není lak,myslím že by to mohlo dělat později problém .Připadá mi to jako nedokončený výrobek a nemělo by to tak být.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.11.2007 16:36

No na tom obrázku to asi není moc vidět i když si to zvětšíš. v nějakém programu...ale až příjedu domů tak to vezmu na 7 megapixelů pak to bude vidět...je to tam hladké a stejnoměrně nastříkáné žádná steklá barva...tak nevím.... :shock:

Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 22.11.2007 16:44

Vlado trefil jsi se, ale je to ne zvenku ale od skla v tom ohybu střecha sklo.A navíc ty blatníky to je fakt a když otevřeš prostor tak to není nastříkáno ani v těch rozích,mrkni.Ted to zase řesím s prodejcem,Vypadá to fakt jakoby to bylo schválně což je podle mého názoru blbost a nebo mají blbě nastaveného robota co to stříká.Když to zvětšíš udelal jsem tam šipku.

Obrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.11.2007 17:05

Anonym píše:Vlado trefil jsi se, ale je to ne zvenku ale od skla v tom ohybu střecha sklo.A navíc ty blatníky to je fakt a když otevřeš prostor tak to není nastříkáno ani v těch rozích,mrkni.Ted to zase řesím s prodejcem,Vypadá to fakt jakoby to bylo schválně což je podle mého názoru blbost a nebo mají blbě nastaveného robota co to stříká.Když to zvětšíš udelal jsem tam šipku.

Obrázek

Aha tak tam jsem to nestudoval to se příznávám.... :lol: :lol: Tak do detailu to zase neberu...Je tam 10 let záruka na prorezavění...Když budu mít to auto pět let a bez větších problémů tak budu naprosto spokojenej....Nechci zase na ně běhat s každou maličkostí.....To určitě nebrání bezproblémovému provozu auta...Zatím jsem spokojenej .... :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 22.11.2007 17:06

Ne to já jen pro zajímavost spíše me zajímají ty blatníky.Tamto se dá přehlédnout.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod mino666 » 22.11.2007 17:07

neviem ako ceed, ale ked som si preberal moje picanto, tak kryt batozinoveho priestoru mal prasknute platove panty. Nastastie, tam mali ine picanto a ihned mi to vymenili. Iank na laku som nenasiel nic a obzeral som ho asi 20 minut.
Mino

Kia Ceed SW1,6CVVT
mino666 Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
20500 km @ 6.6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.11.2007 17:13

Anonym píše:Ne to já jen pro zajímavost spíše me zajímají ty blatníky.Tamto se dá přehlédnout.

Tak těch blatníků jsem si vůbec nevšimnul.....ale ani to už nějak řešit nebudu......každé auto má své chyby..kdybys věděl co jsem si užíl s Peugeotem 307..tak nad tímto jen mávám rukou... ;) ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion