vladislav píše:No už na Peugeot forum tam kluci museli dávat adetivum...nebo jak se to jmenuje...hodně si tam stěžovali na kvalitu nafty...a dost je tam motory zlobily...každopádně..mám čas minimálně tři roky... ;)
snike píše:vladislav píše:No už na Peugeot forum tam kluci museli dávat adetivum...nebo jak se to jmenuje...hodně si tam stěžovali na kvalitu nafty...a dost je tam motory zlobily...každopádně..mám čas minimálně tři roky... ;)
Kdo ví co bude za tři roky![]()
![]()
vladislav píše:Já na kole nesmím,jednou sem jel z ryb a přišli mi pruty do kola..sedřel jsem si kůží na obou dlaních...a lidé se mě potom ptali proč nosím v letě rukavice..jak jsem měl ruce zafáčované..![]()
vladislav píše:No a asi za dva měsíce jsem si byl naklepat kosu a jel jsem domů a samozřejmě mi přišla do kola.....přelítl jsem řídítka..asi třicet dratů mi to useklo....kolo se normálně prohýbalo samozřejmě podřené ruce......pak mi na fotbale prasknul meniskus a při rehabilitaci mi doporučovali jízdu na kole..pan obvodní doktor byl však zásadně proti...![]()
vladislav píše:No a asi za dva měsíce jsem si byl naklepat kosu a jel jsem domů a samozřejmě mi přišla do kola.....přelítl jsem řídítka..asi třicet dratů mi to useklo....kolo se normálně prohýbalo samozřejmě podřené ruce......pak mi na fotbale prasknul meniskus a při rehabilitaci mi doporučovali jízdu na kole..pan obvodní doktor byl však zásadně proti...![]()
Anonym píše:Navros píše:Martin píše:Navros píše:Tak to je mazec, ja jsem kupoval VPD hlavne kvuli te primesi synteticke nafty
Jinak ted uz nejakou dobu pouzivam aditivum (Castrol TDA), lahvicka stoji asi 250Kc a je to na 500l nafty, takze litr doaditivovane nafty mam drazsi o 50 haleru, to jsem schopen obetovat :-P Normalne beru naftu u Shellu, ale jen u jedne cerpacky tady u nas v Ostrave kde mam odzkouseno, ze auto jede tiseji a mam krapet vetsi dojezd nez na "ostatni" naftu (benzina, OMV). Tam, co beru, to jede jako na bezicim pasu, obrovsky obrat, tak to nejspis bude tim... Jinak souhlasim, ze drtiva vetsina cerpacich stanic ma vychozi surovinu z jednoho zdroje (Cepro), ale zalezi na nasledne poctivosti prodejce (aditivace) a technickem zazemi pri skladovani a prodeji a proto neni jedno, kde cepujete
Nevím, co si tak představuješ na skldování PHM, na čerpačku dojede cisterna a to co má naloženo z Kralup nebo Litvínova ti stočí do nádrží, nemyslíš si snad, že by tady někdo běhal a tyčí ti míchal PHM aby se nějakým způsobem promíchávali. Tyhle názory mě docela baví. :-D
nono, to mi nerikej, ze neni rozdil mezi nove vybudovanou cerpackou s novymi nadrzemi a nejakou zapadlou pumpou, ktera ma nadrze stare deset let a kdo vi, co plave na dne.. a sam dobre vis, ze na vzduchu PHM oxiduji a myslis, ze tohle si vsude hlidaji stejne?
To ano asi je rozdíl mezi starou zapadlo čerpačkou a novou čerpačkou.Ale už je minimální nezi Shell a Benzínou.Leda v nabídce zboží se liší.
Trifid píše:Mozna se to uz tady probiralo, ale ja jsem to nenasel. Ma smysl tankovat napr. u Shellu drazsi "Shell V-Power Diesel" nez levnejsi "Shell Diesel Extra"? Projevi se financni rozdil napr. v poctu ujetych kilometru, akceleraci atd. Dekuji za pripadne odpovedi.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé