vlafi píše:Nevíte co se dělá v případě,že bych chtěl na přední okna tmavší folie,ale už tam jednu folii mám..Bude se to lepit na to nebo nějak složit sundavat??
vlafi píše:nemyslím clonítko s nickem (povolené to myslím není,ale když to není velké,tak to tolerují)myslel jsem okno u řidiče a spolujezdce..Chtěl bych tam dát o stupen tmavší,aby to bylo jednotvárnější
vlafi píše:Chtěl bych,aby to nebylo tak znatelné,tak bych chtěl tmavší..Pak bude moje mamba už opravdu černá
snike píše:Já dávám přednost protislunečním fóliím, ale taky bych chtěl vědět, jak se cítí a co se mu honí v hlavě zloděj bušící do okna auta s bezpečnostní folií![]()
![]()
magentis píše:snike píše:Já dávám přednost protislunečním fóliím, ale taky bych chtěl vědět, jak se cítí a co se mu honí v hlavě zloděj bušící do okna auta s bezpečnostní folií![]()
![]()
a jakou máš zkušenost s protislunečními fóliemi a zloději? možná bych šel do nějakýho decentního zatónování, ale jen opravdu decentního, který asi nebude mít takovej efekt, protože do auta bude vidět i tak.. ale je fakt, že slunce svítící zboku dokáže bejt někdy pěknej prevít.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé