Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

senzory

Příspěvekod Návštěvník » 11.10.2007 18:35

Měl jsem je na Fabii a bylo to super.Hlavne když se zajíždělo do garaže.Sice, já je nemusím ,ale moje žena na ně spoleha a to vzdy když někde parkuje apod.-
Na této strance jich je dost jen si vybrat
http://www.levnealarmy.eu/parkovaci-senzory-116/
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 11.10.2007 21:17

Určitě se senzorama nic nezkazí. ten kdo si neni při couvání jistej je určitě klidnější
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 13.10.2007 23:42

Myslím,že Ceed, jako pomalu všechna ostatní auta ve své třídě má zhoršený výhled dozadu...,tak ty senzory si myslím je docela fajn doplněk pro kontrolu... :bored: :bored: :bored:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 08:11

Myslím že by se za ně nemusel nikdo stydět,jě to vhodný doplněk.Občas ani nevíš když couváš co tam je a pokud jsou senzory dobré,předejde se tomu aby jsi na něco nacouval.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.10.2007 14:17

Přesně tak,tady nejde o to se stydět nebo ne :D :D Ze všech doplnků co jsem si nechal namontovat je tento nejlepší..nikdy jsem ho na autě neměl a možnost namontování senzorů vřele vítám... :) :) :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod hansk » 14.10.2007 18:24

No, koukám, že jsem rozpoutal "plodnou" diskusi.
Takže - není co řešit, napíšu si Ježíškovi o :santa:
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 20.10.2007 18:52

Ano jsou k něčemu mám je druhý den a opravdu pomůžou mně zaparkovat k hromadě písku. :-D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.10.2007 19:01

Ty senzory jsou také moc dobrý doplněk..mám je umístěné na vnitřním zpětným zrcátkem....ale lepší je se nespoléhat jenom na něj a brát to spíš jako pomocníka... :grin: :grin: :grin:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod AllInOne » 07.11.2007 21:49

Pánové, zajímaly by mě fotky, jak takovej systém vypadá, když je od výroby zabudovanej v interiéru a nebo jak vypadá, když se tam nechá dodatečně zabudovat trochu jinej systém než dává výrobce.

Díky

bans
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 07.11.2007 22:00

bans píše:Pánové, zajímaly by mě fotky, jak takovej systém vypadá, když je od výroby zabudovanej v interiéru a nebo jak vypadá, když se tam nechá dodatečně zabudovat trochu jinej systém než dává výrobce.

Díky

bans

Zítra ti nafotím neoriginál dodané dodatečné.......v interiéru a dám ti to sem.. :-o :-o

Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 23:02

Myslím že nerozeznáš jestli to je od výrobce a nebo doděláno jako doplněk.Jde jen o to jestli to budeš mít v barvě narázníku,To znamená, ty senzory, co se dají přestříkat do barvy narázníku.Pokud maš ale černý a nebo tmavý nepoznáš to.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 23:49

Jeden mistni prodejce mi tvrdil ze park. asistent objednanej do vyroby jsou cidla a krytky v barve karoserie, u nich domontovavanej je cernej.

Anonym píše:Myslím že nerozeznáš jestli to je od výrobce a nebo doděláno jako doplněk.Jde jen o to jestli to budeš mít v barvě narázníku,To znamená, ty senzory, co se dají přestříkat do barvy narázníku.Pokud maš ale černý a nebo tmavý nepoznáš to.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 23:51

Ol@f píše:Jeden mistni prodejce mi tvrdil ze park. asistent objednanej do vyroby jsou cidla a krytky v barve karoserie, u nich domontovavanej je cernej.

Anonym píše:Myslím že nerozeznáš jestli to je od výrobce a nebo doděláno jako doplněk.Jde jen o to jestli to budeš mít v barvě narázníku,To znamená, ty senzory, co se dají přestříkat do barvy narázníku.Pokud maš ale černý a nebo tmavý nepoznáš to.

Jé je mám domontované u prodejce a takto to vypadá: Obrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 23:53

Lakování stálo cca 1000 ,- a vypadá to 100% lépe než černé tečky na nárazníku.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod AllInOne » 08.11.2007 01:27

Díky Vláďo

přemejšlím o stříbrné barvě (i když jsou hezčí,ale stříbrná kvůli práci)...Pokud je to v barvě vozu, je to určitě hezčí,ale u mě to bude otázka ceny.

Přemejšlím ,jestli vzít verzi LX a nebo EX BASE, jestli je ten rozdíl tak markantní ve vybavení a nebo ne. V ceně u té 1.6tky je to 14 000Kč, což zase není moc.
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion