od giro22 » 15.06.2009 10:31
Ahoj! 30. 5. 2009 jsem v KIA Nový Bor přebíral nový vůz Cee´d SW 1,6 CVVT comfort MY09. Podepsal hory papírů s tím, že budu max. 10 pracovních dnů jezdit na převozní značku a do týdne mi přijde VTP. Mimojiné , já vůl, podepsal v drobném textu na smlouvě, že s vozem přebírám VTP, asist. knížku.... 8. 6. volám prodejci, kde že je TP a slyším, jak dělají vše možné, abych ho měl včas, ale že zrovna 2 úřednice zodpovědné za VTP kdesi na ústředí čehosi onemocněly a tak se to prodlužuje. Ale že určitě do týdne příjde... 12.5. jsem musel k prodejci jet na prodloužení převozní značky, což řešili tím způsobem, že jednoduše původní datum přepsali silnější propiskou. A opět slyším, že zrovínka ten den už měl být TP na prodejně, ale opět někdo, kdo ho měl přivézt z Prahy, onemocněl... Takže příjde 15. 6. a že mi ho prej do 40 km vzdáleného Děčína, kde bydlím, přivezou. To jsem odmítl s tím, že mi stačí telefonát a do Nového Boru přijedu sám. Nyní je po desáté dopoledne a nic.... Za tu čekací dobu mi propadly 4 rezervovaná místa na DI, nemůžu za hranice, trošku problém s dálniční známkou atd. A hlavně mám pocit, že v tomto vládne nesmírný bordel a jen doufám, že nejsem obětí nějakého podvodu. Pokud zjistím, že dnešní datum předání TP byla zase jen báchorka, volám na KIAmotors... Jinak auto je super, ale tohle mi kazí náladu silně...