Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

karta KIA ASSISTANCE

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: karta KIA ASSISTANCE

Příspěvekod Cass » 23.01.2011 01:07

Řeší se tady podle mne dvě rozdílné věci. Záruka a asistance je něco jiného... 7 let záruka, OK. Asistance je doplňková služba.

Já mam Ceeda pár měsíců a zkušenosti už mám. Nechal jsem si svítit žárovku, vybil baterku, zavolal jsem asistanci, přijel žlutej anděl, přes kabely nastartoval auto a vše grátis. Pak jsem se s tím člověkem od ÚAMK bavil, dělají to pro víc automobilek, tak mohl srovnávat.
A :kia: to má prý nejlíp vymakané, kdybych měl prej Hyundaie nebo něco jiného a on by přesně jako u mne zjistil, že si za to můžu já, tak mu za to zaplatím, prý i kdybych píchnul, tak mi vymění kolo a ještě poděkuje :lol: , všude jinde by proběhla platba a pak až poděkování :thd:

Takže za mne, je to dobrá věc :thu: :kia:
Cass Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrLa » 23.01.2011 10:11

no u mě je to jasné....jelikož mi skončí v únoru splátky a budu si zařizovat pojistku přes jinou pojišťovnu, tak si tam tyto služby rovnou zahrnu a na celou kartu z vysoka dlabu. Nenávidím vyřizovat něco přes X institucí a mít v tom chaos. Takto budu mít jedno číslo, jednu smlouvu a služby srovnatelné s tou asistenční kartou včetně povinného ručení a částečného havarijního pojištění.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Cass » 23.01.2011 18:57

Tak k tomu mam taky jedno.

S předchozím autem jsme byli ve Francii, kde nám ruply hydroštely a auto tak bylo nepojízdné.
Řekl jsem si, že máme k pojištění od Kooperativy i asistenci GLOBAL ASSITANCE.

Díky nim jsme byly bez auta, které nám nedokázali opravit, nedokázali za nás jednat se servisem. Kvůli nim jsme museli jak bezdomovci bydlet pod stanem, bez jakých koliv informací a nakonec jsme ještě díky nim platili úplně za nic. Tlumočení, které mělo být zdarma jsme si museli zařizovat sami, volali jsme známému do Čech, který přes telefon překládal, nebo jsme se servisákem překládali přes google.
Když nám došla trpělivost, taxíkem dojeli do serviseu, kde na auto ani nehrábli, zaplatili fakturu na 150 éček (těch bylo během té doby ještě víc), zařídili jsme si odvoz a byly do dvou dnů doma. Oprava auta v Čechách nás stálo to co jsme prodělali ve Francii díky slavné asistenci a to byla generálka motoru.
Když jsem jim kvůli tomu psal, ani se nezmohli na obyčejnou odpověď.

Nedůveryhodná, neschopná, nekomunikativní firma = GLOBAL ASSISTANCE
Cass Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 23.01.2011 19:21

:kia: Doufám ,že až budu potřebovat tu naší ,že přístup bude lepší. Ale jak jsem již psal nejlepší by bylo,kdybych jí za celou dobu nepotřeboval. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod pawlow » 24.01.2011 11:37

Ja mam taky veselou zkusenost s Kia-Kartou. V prosinci jsem zapadnul kolem do snehu, pul hodiny jsem zkousel marne volat asistenci a kdyz to porad nikdo nebral, tak mi nakonec pomohlo pet okolojdoucich.
Takze od te doby vim, ze mi Kia-Assistance v prusvihu moc nepomuze.
pawlow Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 24.01.2011 11:42

:kia: Jsme vám k dispozici 1095 dní po celých24 hodin :lol: :lol: :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 24.01.2011 12:55

3 roky. takže jsem si koupil UAMK pro CŘ za 799kč
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 24.01.2011 13:10

Co si pamatuji, tak asistenci u karty KIA ASSISTENCE zajišťuje ÚAMK. Můžeš Tony konkretizovat, co to je za "akci" za těch 799 Kč? Dík. ;)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 24.01.2011 13:40

:kia: Garančky nemají vliv na Kia assistanc? :kia:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Čambrla » 24.01.2011 17:33

Garančky mají vliv na záruku. Ovšem od 4. roku po aktivaci kia karty (resp. po třech letech od zakoupení vozidla), pokud si chceš aktivovat kia kartu i na další období, tak ti to aktivují vždy na jeden rok a garančka je podmínkou pro tuto aktivaci ve 4., 5., 6. a 7. roce od zakoupení vozidla. Co se týká využití asistence, tak při požadavku na asistenci je směrodatné, zda je kia karta aktivovaná. Když nebude v jejich databázi karta aktivní, tak ti sice můžou přijet např. k nepojízdnému autu, ale vše si budeš hradit sám.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Cass » 25.01.2011 00:54

pawlow píše:Ja mam taky veselou zkusenost s Kia-Kartou. V prosinci jsem zapadnul kolem do snehu, pul hodiny jsem zkousel marne volat asistenci a kdyz to porad nikdo nebral, tak mi nakonec pomohlo pet okolojdoucich.
Takze od te doby vim, ze mi Kia-Assistance v prusvihu moc nepomuze.

V prosinci měli všechny asistence vytíženej stav. Já to taky neměl hned a ten servisák na kolečkách pak pospíchal objíždět prej snad celou Prahu, pochybuju že to všechno stihl. To byla pěkná kalamitka :help:

....buď rád, že jsi nepotřeboval policii. Ty by dorazili až dneska. :P
Cass Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 25.01.2011 10:31

Čambrla píše:Garančky mají vliv na záruku. Ovšem od 4. roku po aktivaci kia karty (resp. po třech letech od zakoupení vozidla), pokud si chceš aktivovat kia kartu i na další období, tak ti to aktivují vždy na jeden rok a garančka je podmínkou pro tuto aktivaci ve 4., 5., 6. a 7. roce od zakoupení vozidla. Co se týká využití asistence, tak při požadavku na asistenci je směrodatné, zda je kia karta aktivovaná. Když nebude v jejich databázi karta aktivní, tak ti sice můžou přijet např. k nepojízdnému autu, ale vše si budeš hradit sám.

:kia: Tá karta by měla být aktivovaná na první 3 roky. Já jí dostal až 10 dní od prodeje ,právě kvůli aktivaci v Německu. Bylo by dost podivné ,kdybych zjistil ,že je neaktivní.Já psal o prvních 3 létech. ty ostatní jsou tak nějak navíc. 3roky jsou k vozidlu asi tak nějak automaticky. Já se ptal , když nebudu mít garančky ,zda tá karta paltí ty 3 roky aktivace.,nebo se ruší ,protože jsem nepodpořil KIA servis příspěvkem. :kia:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 26.01.2011 12:06

Čambrla píše:Co si pamatuji, tak asistenci u karty KIA ASSISTENCE zajišťuje ÚAMK. Můžeš Tony konkretizovat, co to je za "akci" za těch 799 Kč? Dík. ;)

takže cena normální pro čr je 890kč. ale pokud jste zelený anděl (což já sem :D ) tak to máte za 712kč a to je slušné na to co nabízejí.
viz:
http://www.uamk.cz/cs/index.php?option= ... &Itemid=72
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 26.01.2011 12:09

;) Když nepojedu na garančky . platí ty tři roky asistence? :kia:4.5........7.......24 rok mě nezajímá :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Nexus265 » 27.05.2011 23:51

Já jsem vůz kupoval v říjnu 2007 a to na leasing. V den prodeje mi prodejce nabídl :kia: asistenci na 3 roky zdarma, nebo s příplatkem 1000,- Kč na 7 let což jsem vzal. Přímo na prodejně mi vyplnili kartu VIN kódem a platností karty, kterou mám do 10/10 2014. Takže nějaké prodlužování asistenční služby neřeším.

Já jsem asistenční službu využil pouze jedinkrát asi rok po koupi vozu. Když jsem skončil práci a chystal se vyzvednout mamču na Černém mostě, že pojedeme pro děcka na Moravu, mi po nastartování začalo svítit dobíjení. Po prohlídce jsem zjistil, že mi sklouzl klíňák z řemenice, vcelku, nepoškozený. Jelikož jsem nevěděl, z jakého důvodu spadnul jsem zavolal :kia: Asistenci. Dovolal jsem se hned - nadiktoval jméno, číslo karty, VINko vozu a pak pověděl jsem co potřebuji a kde jsem, a že vyžaduji náhradní vůz. Jelikož jsem udal nejbližší obec, tak mi nechtěli uznat vzdálenost nad 50 km, ale že to je nějakých 35 km, ale to jsem se s nimi "pohádal" - že tam nejsem vrtulníkem, ale autem a tudíž že vzdušnou dálku neuznávám. Pak mi zavolali zpět, že mám pravdu a nárok na náhradní vůz uznali. Asi po 20-ti minutách se mi ozvala odtahovka, tu jsem navedl a naložili vozidlo. Mezitím telefonát mamině, ať jede zpátky dom busem, že si pro ni dojedu.
Odtahovka mi vůz odvezla do servisu, asi Spořilov - nejsem pražák. Pak jsem asi ještě 30 minut čekal na náhradní vůz - Octavka II Combi - na 4 dny.
Celkové shrnutí: Prohlídka v servisu nezjistila příčinu, dodán nový klíňák. Octávku jsem vrátil, tak jsem ji dostal - s plnou nádrží. Jinak neplatil ani kačku, když nebudu počítat cenu hovorného.

Od té doby nic :D
Obrázek Kia Cee'd SW 1,6 CRDi GT-Line, Black Pearl (2017)
Nexus265 Muž
Uživatel fóra

10. výročí Kia Clubu (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2017)
111000 km @ 5.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion