Tankování - vypínání pistole

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Tankování - vypínání pistole

Příspěvekod jirmal » 18.06.2010 16:26

Stalo se mi to samé u pumpy v Trutnově, myslím TankOno o velikonocích.
Měl jsem asi půl nádrže a chtěl jsem ji doplnit, protože tam měli zajímavou cenu benzínu.
Pistole po natankování asi litru vypla a to se několikrát opakovalo, natankoval jsem asi 4 litry. Zavolal jsem si pumpaře.
Ten mi vysvětlil, že korejská auta mají špatnou nádrž a že to dělají a natankoval mi sám, celkem přes 20 litrů Při tankovéní trochu popořil tankovací hubici, zastrčenou v nádrži, ohnutí doleva.
Stalo se mi to zatím jednou.
Můj osobní názor je, jak už to zaznělo v jiném příspěvku výše, že měl špatně fungující výdejní stojan (hubici) a sváděl vinu na moje auto.
To je celkem klasická reakce všech prodejců čehokoliv, když jdete reklamovat jejich zboží nebo máte nějaké připomínky k jejich službám. Vada je u Vás, jejch zboží nebo služby jsou perfektní.
jirmal Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
7200 km @ 6.9 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod peter562/12 » 28.06.2010 15:49

na venge 1,4b no problem mam aj fiat punto 1,1b no na tej to tocim v lavo pravo a furt to prestane a niekedy aleluja natankujem na prve vsunutie takze myslim si ze v pumpe nie je celkom az taky problem,
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Filda » 01.07.2010 10:29

Mám benzín 1,4 Ceed. Náhodou se mi to stalo zrovna včera při tankování. Prázdná nádrž a pistole vypínala. Stačilo kousek povytáhnout a už to šlo. Pistole když je úplně zasunutá ucpává takovou malou dírku nad hrdlem nádrže. Předpokládám, že slouží na odvzdušnění. Když se hadice kousek povytáhne, tak to teče normálně. Po naplnění taky normálně vypne. Asi to ale bude na každé pumpě jinak, podle použitého typu pistole. Zdar všem.
Filda Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
1500 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 08.07.2010 21:47

Mirek28 píše:Mám dotaz, zda někdo tušíte, proč se někdy stává, že se pří tankování často vypíná tankovací pistole.
Auto mám rok a půl a tankuji cca 1x měsíčně, tankoval jsem tedy zatím asi 16x, hned při druhém tankování mi stále vypínala tankovací pistole (čerpací stanice Hypernova Průhonice), od té doby to bylo v pohodě, až dnes jsem zase tankoval 21 litrů snad 10 minut, pistole se stále vypínala ( čerpací stanice Shell Praha - Barrandov). Ptal jsem se obsluhy a slečna mi řekla, že už si dnes stěžovali asi tři lidi u různých stojanů, ale ostatní tankovali normálně.
Stává se vám to taky někdy a tušíte důvod, proč to jednomu dělá a autu po něm to jde normálně ? Máme snad užší tankovací hrdla, nebo více zahnuté, nebo je to jen náhoda a roli může hrát třeba to, že dnes bylo poměrně vedro, nebo to může být nějaká mě neznámá závada ?

Tak jsem tento víkend konečně zase tankoval (Shell Praha - Bohdalec) a natankoval jsem naprosto v pohodě, bez jediného vypnutí pistole - teda nakonec to samozřejmě vyplo :D
Dám krk na to, že to bylo pistolí
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod peter562/12 » 02.11.2010 13:39

u mna sa vobec nic nezmenilo do vengy ked tankujem este nevyplo tankovanie :no: a na puntiku sato stava dost casto ze vypne tankovanie :yes:
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion