Zvíře na silnici

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Zvíře na silnici

Příspěvekod titanus » 21.05.2010 16:16

no neposkytnutie prvej pomoci myslim pada, skoda na majetku musi presiahnut nejak pyr tisic korun to asi pada tiez, takze jedine co ma napada je odpratat mrtve zviera z cesty, utriet slzu a doma si dat panaka...ked brnknes na mestsku policiu ze si presiel "nejaku" macku myslim ze nic nepokazis ;) hasicov a sanitku by som ale nevolal :lol: no a pozvat suseda - majitela macky, na pivot je tiez dobra prevencia proti zlemu svedomiu :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zvíře na silnici

Příspěvekod Tomík » 24.05.2010 06:59

spog píše:Když jsem jel z chaty (cca 30 km/h), od souseda vyběhla kočka - běžela rychleji než jel já a cca 1m před autem.
Jen to tochu nadskočilo.
Jak byste reagovali vy?
Já rychle odjel a pak měl výčitky že jsem kočce třeba nepomohl.
Jenže strach ze souseda a toho, že by to ještě hnal přes policii byl větší.
Máte nějakou zkušenost, co Vám eventuálně hrozí, když přejedete zvíře sousedovi (ačkoli za to vůbec nemůžete)?

Je to blbý, ale zasmál jsem se při představě jak to auto "nadskočilo". Kočky jako takový se svým psem (jezevčík-fena) nemusím, ale jako zvířete které zbytečně zemře je mi líto. Každopádně bych vzal kramle taky. Myslím, že žádný postih za to nemůže být.
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion