Rytíř píše:Ano, hledat díry v zákonech, které někteří řidiči využívají a upozorňovat na ně je správné a důležité. Omezovat pravomoc Policie ČR je svinstvo hrubého ražení, zejména u alkoholu. Plně souhlasím Aifell. A nejedná se jenom o rychlost, alkohol atd. ale těch věcí je mnoho. A podmínky policajtů – darmo hovořit. A názor že nehledat díry v zákonech a chovat se slušně je špatný. Ten platí pouze pro slušné řidiče ale co pra…..? Ta je nutno tvrdě trestat podle dobrých a tvrdých zákonů. D1 je příklad jak se dnes velmi často jezdí. Mnoho kolegů jsem rozčílil a zato se omlouvám, ale je to holá pravda co se dnes na silnicích děje a nejenom na silnicích, a špatné a děravé zákony a naší zákonodárci to jenom podporují..
Tony píše:k těm hlídkám na cestách: pamatujete jak nás začali buzerovat že si musíme sepisovat nehody sami? že oni chudáci vyjíždějí ke každé prkotině a pak nemůžou hlídat na cestách... všiml si někdo nějaké změny v počtech hlídek po zavedení tady té kraviny? já teda NE. viděl jsem jeden radar za 3 měsíce a to ještě na dálnici kde je faaaaakt potřeba. u nás na dědině vůbec (a to je tam láká OU) v městě taky prd... takže já nevím jak vy ale jestli budu mít nějaký ten žduchanec někdy (snad teda ne) tak je volám hned. klidně jim tu pokutu zaplatím ale pak je ještě sjedu že je to doprdele jejich práce a já ji za ně dělat nebudu když oni si válejí šunky. samozřejmě se bavím jen o dopravácích tady u nás, jinde to je snad lepší...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé