Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
no, ja som v Prahe a idem na Veľkú noc domov, kde mám letné pneu a hneď prezúvam dúfam, že za tie necelé dva týždne nestúpne teplota nejako nehorázne
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
Ja som prezul dnes a išlo to celkom rýchlo bez čakania. Keby som býval niekde pri Žiline tak ešte by som asi počkal do konca marca, ale v Štúrove už začala jar.
Dneska jsem si nechal obout nové gumy na přední nápravu (Goodyear Optigrip) a nechal vyvážit i zadní. Pak sem je dál zpátky do kufru a přezoouvat budu až 1.5 .
Na začátek dubna hlásí ochlazení..Já počkám .Ta břečka na silnici s teplotou těsně pod bodem mrazu je vždy nejhorší..I když bych si také přál konečně letos už konec zimy..
Vydim prezovani tak na konec brezna, zatim mam spousty jine prace a vzhledem k tomu, ze zimni gumy jsou levnejsi a jezdim s nima i za min, tak mne to ani nenuti hned s prvnim oteplenim prezouvat
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)