Autofolie-Llumar.....

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Autofolie-Llumar.....

Příspěvekod Honza_Ceed » 29.05.2010 23:27

já jsem byl s asi třema autama u autofólie Tinter.cz a spokojenost, trvá jim to tak hodinu a půl, nic se nerozmontovává, akorát se dva dny nesměj stahovat okna. žádný bubliny atd. tam nejsou záruka 10 let, cena plus minus jako vsude jinde co víc bych měl řešit? :D
Honza_Ceed Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Bindick » 29.05.2010 23:36

Folie dobrý, ale stále se nemůžu rozhodnout zda podle vyhlášky nebo celý boky..Jedno je jasný, když všude, tak potíže s policií, pojišťovnou při případném průseru, ale zase to moc pěkně vypadá. Když podle vyhlášky, tak to je jako když to někdo začal tapetovat a došly tapety.. A teď babo raď.. :?
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.05.2010 08:47

Bindick píše:Folie dobrý, ale stále se nemůžu rozhodnout zda podle vyhlášky nebo celý boky..Jedno je jasný, když všude, tak potíže s policií, pojišťovnou při případném průseru, ale zase to moc pěkně vypadá. Když podle vyhlášky, tak to je jako když to někdo začal tapetovat a došly tapety.. A teď babo raď.. :?

Já ti rozhodně doporučuju všude....neříkám, že to musíš mít tmavé jak uhel. Výběr odstínu je v podstatě na tobě.
Já si je nemůžu vynachválit a až bude po nich prd, tak je tam dám znova.

-Tepelná pohoda v autě bez fólií a s fóliemi je nesrovnatelná. Na sluníčku s fóliema má auto minimálně o 10°C méně jak bez fólií.
-Taktéž na dlouhých cestách mě už netrápí spálené ruce od sluníčka. Fólie mají UV filtr.
- Oslňování od aut jedoucích za mnou také zmizelo. Mám vzadu takovou fólii, přes kterou vidím i v noci a přitom mě auta neoslňují.
- Dál do auta není tolik vidět a co není vidět, to neláká zloděje.
- A v poslední řadě to i dobře vypadá, ale to bych dal fakt na konec, protože o to tu vůbec nejde.

No a myslím si, že všechny ty stínítka pro děti a různé roletky jsou na prd. Ty fólie to všechno strčí do kapsy. Na dítě ti nepeče, nemusíš se bát, že se spálí na sluníčku. Já mám na zadních sedadlech trošku přítmí, takže se jim dobře cestuje.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod titanus » 30.05.2010 10:19

uplne suhlasim s PetrLa a len pridam jednu odrazku
- to ze ti nikto nevidi do auta je vyuzitelne a dokonale pri romantickom odstaveni auta niekde pri lese :lol: nie je nic horsie ako ked ti niekto do toho kibicuje :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.05.2010 10:49

titanus píše:uplne suhlasim s PetrLa a len pridam jednu odrazku
- to ze ti nikto nevidi do auta je vyuzitelne a dokonale pri romantickom odstaveni auta niekde pri lese :lol: nie je nic horsie ako ked ti niekto do toho kibicuje :D

to je vidět že jsi ještě mladý, nedočkavý a nezkušený, protože neumíš vybrat to správné místo, kde se tyto "nepříjemnosti" nevyskytují :)))
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod bosyboss » 30.05.2010 15:10

Tak len pre zaujímavosť sem hodte koľko vás to stálo, kde a spokojenosť.Môžeme porovnávať.
bosyboss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod PetrLa » 30.05.2010 15:46

bosyboss píše:Tak len pre zaujímavosť sem hodte koľko vás to stálo, kde a spokojenosť.Môžeme porovnávať.

Mám folie od Trieste, kolik to stálo mám v profilu vozu v úpravách....jen podotýkám, že mám dělané všechny okna kromě čelního :)
Spokojenost, jak jsem psal výše, je absolutní. Drží to, žádné bubliny, trvalo to hodinu, je to zásah bez demontáže, vyhřívání zadního skla tomu nevadí....prostě gut :)
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod lebka75 » 30.05.2010 16:01

já si nechal dělat folie hned při koupi auta, takže to zařizoval prodejce a měl jsem to od něj v ceně vozu, ale jinak cena 5500 kč. Mám to dělané bez rozebírání dveří, protože po rozebrání je šance, že tam bude něco chrastit a prasknou plast. příchytky tapicu. Mám to odstupňované přední méně tmavé, zadní více. Naprostá spokojenost, drží to, žádné bubliny.
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 31.05.2010 16:25

Já si nechal dávat folie druhý den po koupi vozu v Praze - Lipanech http://www.autofolie-llumar.cz a naprostá spokojenost. Okna na zadních dveří 15% propustnost a kufr bok + páté dveře 5% propustnost. Cena 3400,- Kč.

011.jpg

012.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod bosyboss » 31.05.2010 16:41

Mirek28 píše:Já si nechal dávat folie druhý den po koupi vozu v Praze - Lipanech http://www.autofolie-llumar.cz a naprostá spokojenost. Okna na zadních dveří 15% propustnost a kufr bok + páté dveře 5% propustnost. Cena 3400,- Kč.

011.jpg

012.jpg

Máš to pekné a celkom lacné!!
Keď som sa pozeral na ich stránky a ceny tak ich ceny boli:
Kia Pro Ceed 4000,-
Kia Ceed 4300,-
Kia Ceed SW 5500,-

Tak ako to, že ty to maš tak lacné?
bosyboss Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod vladislav » 31.05.2010 16:52

@bosyboss
Nemá folie na předních sklech...I já byl u té firmy..A bylo to lacinější než udávaných 4300Kč..Mám také folie jen na zadních oknech 30% propustnost..Je to opravdu super.. :thu: [album]238[/album]
P.S...Byl jsem tam vlastně první od nás z klubu..A po prvně jsem se tam sešel s Vlafim a Snikem...
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod bosyboss » 31.05.2010 17:16

vladislav píše:@bosyboss
Nemá folie na předních sklech...I já byl u té firmy..A bylo to lacinější než udávaných 4300Kč..Mám také folie jen na zadních oknech 30% propustnost..Je to opravdu super.. :thu: [album]238[/album]
P.S...Byl jsem tam vlastně první od nás z klubu..A po prvně jsem se tam sešel s Vlafim a Snikem...

Aha už chápem.Tú cenu čo tam uvádzajú je i s prednými sklami.
Inak vie, že fólie su super vec mal som ich na mojom prvom aute!
bosyboss Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod titanus » 01.06.2010 11:42

tak som trochu zmateny...ja som dostal folie do daru od predajcu a netusim ci aj na predne lebo podla fotiek tych ktrory ich maju to posudit neviem :no: typujem skor ze nie ale viem to nejako overit :?

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod luboss » 01.06.2010 12:27

titanus píše:tak som trochu zmateny...ja som dostal folie do daru od predajcu a netusim ci aj na predne lebo podla fotiek tych ktrory ich maju to posudit neviem :no: typujem skor ze nie ale viem to nejako overit :?

na predne asi nie, kedze u nas to nie je povolene..
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod snike » 01.06.2010 12:29

@titanus: ... stačí se přeci podívat na okno ;) ... stáhni trochu okýnko a u horní hrany uvidíš, zda je tam folie. Ta se nikdy nelepí až ke kraji okna, zařezává se tak 3 mm od okraje.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion