Bindick píše:Folie dobrý, ale stále se nemůžu rozhodnout zda podle vyhlášky nebo celý boky..Jedno je jasný, když všude, tak potíže s policií, pojišťovnou při případném průseru, ale zase to moc pěkně vypadá. Když podle vyhlášky, tak to je jako když to někdo začal tapetovat a došly tapety.. A teď babo raď..
titanus píše:uplne suhlasim s PetrLa a len pridam jednu odrazku
- to ze ti nikto nevidi do auta je vyuzitelne a dokonale pri romantickom odstaveni auta niekde pri lesenie je nic horsie ako ked ti niekto do toho kibicuje
bosyboss píše:Tak len pre zaujímavosť sem hodte koľko vás to stálo, kde a spokojenosť.Môžeme porovnávať.
Mirek28 píše:Já si nechal dávat folie druhý den po koupi vozu v Praze - Lipanech http://www.autofolie-llumar.cz a naprostá spokojenost. Okna na zadních dveří 15% propustnost a kufr bok + páté dveře 5% propustnost. Cena 3400,- Kč.
vladislav píše:@bosyboss
Nemá folie na předních sklech...I já byl u té firmy..A bylo to lacinější než udávaných 4300Kč..Mám také folie jen na zadních oknech 30% propustnost..Je to opravdu super..[album]238[/album]
P.S...Byl jsem tam vlastně první od nás z klubu..A po prvně jsem se tam sešel s Vlafim a Snikem...
titanus píše:tak som trochu zmateny...ja som dostal folie do daru od predajcu a netusim ci aj na predne lebo podla fotiek tych ktrory ich maju to posudit neviemtypujem skor ze nie ale viem to nejako overit
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé