Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 11.04.2008 11:55

nocnik511 píše:Tak :) černoperleťová řasenka je doma
Obrázek

:roll: teď by to chtělo ještě trochu sucha a :sun: ka a hurá na ťukance a škrábance :P
Hm, aj mne treba nejaku ciernu perlet. Kde si to kupil? Posielaju aj na Slovensko? Ak nie, preposlal by mi to niekto? Dik
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Jakub » 11.04.2008 14:00

@Fiko

http://www.vltava2000.cz/realcentrum/goodsdetail.asp?strGoodsID=shop_0005
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Aifell » 11.04.2008 21:53

Já nevím jestli to tu už nikdo nepsal, nemám tolik časíku to celé číst. Ale já slyšel o nějaké průhledné folii která lze nalepit na kapotu motoru a chrání lak ... neslyšeli jste něco podobného??? Je mi autíčka vždy líto, když dostává pecky od kamínků ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod maik » 11.04.2008 23:09

Folie existujou,jen nevim jestli dokážou trefit stejnou barvu.Dle mých zkušenosti ty tukance časem trápěj čim dal tim mín. A cenově to taky je docela pecka.
maik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod come.back » 12.04.2008 09:29

To nema smysl moc resit,stejne se tomu clovet nevyhne by musel mit clovek to auto porad na zahrade nebo v garazi:-)
come.back Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 12.04.2008 09:57

já uvažuju o nějaké folii na prahy zadních dveří, naskakují mi tudy do auta psy a občas se jim smeknou packy a u předešlého auta po nich byly rýhy jak od drátěného kartáče
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Berka » 17.04.2008 18:11

V pondělí mi manželka celá vyplašená volá, že se nám asi někdo chtěl vloupat do auta a poškodil vnější kliku dveří u řidiče. Málem jsem to nerozdýchal a ihned volal do servisu že tam manželka druhý den zajede (byl jsem ve francii) tak ať to prohlédnou a objednají vše co bude potřeba, že to chci mít co nejrychleji spravené. Naštěstí v servisu zjistili že se nikdo do vozu nechtěl vloupat, jen nějaký *** (to není vulgarita, jen určuje výši IQ mezi 30-80, takže vlastně tomu člověku ještě dost fandím jak jej má vysoké) při otevírání dveří vedle parkujícího vozidla praštil do toho našeho tak, že odřel kliku dveří. Servis se nabídl že kliku vymění nebo nechá nalakovat (podle našeho rozhodnutí), ale když jsem přijel domu tak jsem zjistil že to zaretušuji barvou kterou si nechám namíchat a později to rozleštím.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Beda » 17.04.2008 18:44

@Berka

stejnej zasek mam i na klice ja :-x je to odstipla barva v prumeru 4mm, moc to neni videt, tak to zatim neresim :huh:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Martin » 17.04.2008 18:46

Já jsem zase rychleji přejel zpomalovací retarder a jak ťuknul ten spodní díl do vozovky tak je trochu popraskanej lak na lemu nárazníku, je to plast tak to snad bude v klidu.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Berka » 17.04.2008 18:50

Martin píše:Já jsem zase rychleji přejel zpomalovací retarder a jak ťuknul ten spodní díl do vozovky tak je trochu popraskanej lak na lemu nárazníku, je to plast tak to snad bude v klidu.

... no to muselo být opravdu rychleji :-D
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Martin » 17.04.2008 18:58

Berka píše:
Martin píše:Já jsem zase rychleji přejel zpomalovací retarder a jak ťuknul ten spodní díl do vozovky tak je trochu popraskanej lak na lemu nárazníku, je to plast tak to snad bude v klidu.

... no to muselo být opravdu rychleji :-D

Byl to takovej ten zadělanej betonovej hup, čert aby je vzal.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod vladislav » 17.04.2008 19:07

@Martin

To muselo pěkně houpnout..nedivím kdyby se to stalo Bedovi ten je nižši...tuhle jsem to stejné auto v úpravě XR projížděl u nás u garáží a bohužel musel jsem zavrhnout plánovanou úpravu auta..sundal bych ty spoilery dolů jako nic jsou tam vyježděné velké díry..a hlavně strmý nájezd přes můstek... :help: :help:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod come.back » 18.04.2008 13:26

tjn kdyz mas ten spoiler tak musis davat bacha skodo na vsechno. vypada to pekne,ale kam jsem driv parkoval v poho tak ted uz nemuzu :D
come.back Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Tony » 20.04.2008 10:36

tak sem si včera všiml že má zadní sklo poškrábané jakoby od psa až na to že je to úplně pod střechou tak nevím jak by tam vylezl... spíše to vidím na nějakého * na parkovišti. ach jo... a na tom tonovaném to jde právě vidět
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Aifell » 20.04.2008 11:32

@Tony: toho se právě bojím, když kolikrát vydím jak někteří lidé nechají běhat psa a ještě mu něco hází k autům a ten chudák aportuje a přitom skočí na auto :-( to je, ale blbej páníček a vraždil bych. Ale i parkoviště třeba u nás u Tesca ... síla, zrovna nedávno jsem viděl bábu co kecala a ujel jí košík s nákupem a samozřejmě že do cizího auta ... A pak dělala kravka jakoby nic a zdrhla :evil: Stát se to mě a sedět já uvnitř tak bych jí asi nakopal do pr.ele :-(
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion