Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Etheral píše:...no....majitel autosalonu mi řekl, že klidně, ale neudělám to....prý nepředpokládá, že auto bylo vyrobené včera....šlo do výroby někdy koncem ledna, přebíral jsem ho 10.3.2008.....uvidíme. Mrzelo by mne to, kdyby lak problém, to auto je jinak ve své třídě nadprůměrné po všech stránkách.
Tony píše:Etheral píše:.....z VW Passat 1.9 TDI......spokojenost, KIA je experiment, pokud propadne, prodám a vrátím se k VW :-) Zatím jen měkký lak, dost podstatné, ale uvidíme, třeba vytvrdne....mám nutkání vzít prodejce do myčky, nemohl by potom nic namítat při reklamaci, jsem přesvědčený, že z 99% bych vyjel s poškrábaným lakem. Kamarád si koupil přede mnou VW Jetta, byl v myčce už asi čtyřikrát a super, já se tam s tím bojím....jenže ta Jetta se dělá v mexiku a jede na lodi měsíc do Evropy.....tak to vytvrdne, ale požívají taky vodou ředitelný laky, jako KIA. Ale je to o ceně...je lak a lak :-)
no nevím ale ať se zeptáš kde chceš tak ti doporučí nejezdit s novým autem hned do myčky. to mi řekla i švagrová a ta prodává škodu, takže VW.
Etheral píše:......no...jo, no.....s tím jsem do toho šel, tmavá je průšvih :-) Ale tahle grafitová metla je lepší než černá, špína není tolik vidět jako na černé. Měl jsem ji i na Volvu a vrátil jsem se k ní.....právě z důvodu praktičnosti, co se týká té špíny....Mám ještě takovou zvláštnost. Mám EX, ale podkreslené světlomety přední černě, jako u TX....docela to přijemně překvapilo. Interiér mi dal prodejce vybrat, vzal jsem komplet černý v kombinaci se skořicově béžovou (strop, sloupky A,B+ lak ofuků středové konzole a lišty ve dveřích), super. Nafotím to a dám někam sem...moc s tím tady neumím...na fóra nikde nelezu, jen tady se mi to líbí :-))
Etheral píše:...dojdu to nafotit....doufám, že to nahraju někam, nevim kam a jak...tak do hodiny to tady bude na fóru, nebo v profilu, nebo kde...... Bude to s bleskem, ale to neva, snad, potom udělám lepší foto, jo???
Etheral píše:...no tak zatím jen sem, snad....taky ne...error...
Kolik najedete za rok kilometrů?
Trošku mě rozhodilo, když jsem si tu přečetl, že někdo má najeto 300 km a je s autem spokojen ...![]()
Jinak jsem účastníkem vícero internetových fór - z titulu vlastnictví konkrétní značky :
1) Renault - tam se to jen hemží technickými problémy - možná to o něčem vypovídá
2) Škoda - přiznám se, že to mě moc nezaujalo
3) Diesel power - tam se hlavně řeší jak zvýšit výkon motoru nejméně o 100%
4) Oleje - bratrovražedné bitky který olej je lepší
Zdejší KIA fórum mi připadá vyjímečné ... vyjímečné zejména eufórií, kterým je většina diskusí přímo nabitá. Je to dané tím, že tu řešíte vesměs nová auta. Řada z Vás šla do Ceedu z Felicie ... chápu, že to pro Vás musela být emocionální pecka ...
Přeji Vám, ať Vám všem tato eufórie vydrží. KIA Ceed je pěkné auto s velmi slušnou výbavou za slušnou cenu.
Rád si přečtu třeba za rok Vaše zkušenosti po ujetí třeba 50 tis. km nebo 100 tis. km.
petrk píše:Zdravím všechny účastníky tohoto fóra. Se zájmem jsem si přečetl nejen toto téma. Napadlo mě ještě rozšířit otázku o :
Kolik najedete za rok kilometrů? ........
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé