Ide spustiť aktualizáciu navigácie, resp. infosystému.mata100 píše:A jdeš spustit aktualizaci čeho? Infosystému? Zajímá mě jestli náhodou někdo nepřidal v menu možnost automatického zatažení ruční brzdy když je vypnutý autohold. Už jsem to tu probíral,zatím ta možnost není a jezdit na autohold je pro mě dost nezvyklé.
AlešKIA píše:Mirse píše:Beda píše:Prvni co jsem si vsiml, tak mi ukazuje misto dvojtecky mezi hodinou a minutama pouze teckuTed nevim, zda to tam bylo a nebo ne, protoze mne na to upozornila holka, ze neni 17.03
předtím tam byla dvojtečka, teď jen tečka - včera jsem také u svého Ceeda SW aktualizoval ( GEN5W ) a mám to samé, hned mě to uhodilo do očí
Po aktualizaci mám také místo dvojtečky v čase jen tečku. Zajímavé je, že když změníte jazyk infotaimentu na jakýkoliv jiný tak je tam dvojtečka. Jediné kde to je s tečkou je čeština a finština (suomi) Psal jsem si kvůli tomu s podporou, kde nevěděli důvod a tak to předali dál na vývojáře a čekám na odpověď. Budu vás tady informovat.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé