Co hledat při přebírání auta?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Co hledat při přebírání auta?

Příspěvekod eNorm » 19.04.2010 19:59

jeste nejaky tip na co si dat pozor?
eNorm Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
17000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod eNorm » 26.04.2010 16:45

Tady sem nasel podobne tema na jinem foru...

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... rt=0&all=1
eNorm Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
17000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod imro-magi » 27.04.2010 00:10

Co hledat při přebíraní auta?

Hlavne prachy na účte !!!!!! :D
Život je pes .... a my - sme jeho pätník !!!
imro-magi Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod eNorm » 12.05.2010 15:02

takze po cca 800km zatim zavady vibrace pri 3. a 4. stupni asi defend lock - to pri prebirani asi clovek nenajde
a pak jeste nejde posunovat nastaveni pasu u ridice v B sloupku to uz se da zkontrolovat ale na funkci to nema vliv :)
eNorm Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
17000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Cigi » 19.05.2010 11:07

Já našel při přebírání auta malý "sekánek" na palubní desce u spolujezdce - přímo naproti očím ... ovšem nechtěl jsem "puntičkařit" - prodejci byli ochotní, nabídli mi zdarma litá kola ... tak jsem si řekl, že to vyřeším nějakou stylovou chromovou nálepkou 8-) . Jinak samozřejmě je potřeba pořádně zkontrolovat lak, ale většinou se na něco příjde až je auto doma v garáži ... a když potom zjistíte, že hned tam a hned tam přibude šrám od kamínku, od blbca z parkoviště, ... tak vám to bude šumák ;) ... přece jen je to AUTO!! :)
Cigi Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
24100 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 19.05.2010 12:23

Já nikdy nic nenašel....Vždycky až doma v garáži.. :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Cigi » 19.05.2010 13:44

vladislav píše:Já nikdy nic nenašel....Vždycky až doma v garáži.. :D

To je normálka :) . Na druhé straně jak jsem říkal - je to jenom auto a myslím si, že každý časem pochopí, že k autu "šrámy" prostě patří a ať chce nebo nechce, tak se s tím musí smířit... A ten první nalezený většinou nejvíc bolí - tak to holt je a pozná to každý majitel auta 8-)
Cigi Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
24100 km @ 7.6 l/100km

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion