Zdravim,
mohl by nekdo napsat vsechny kroky ktere je treba postoupit po koupi noveho auta?
registrace na uradech, pojisteni a tak?
Diky
titanus píše:plus ak sa nemylim potrebujes doklad o nadobudnuti auta - fakturu...
Jo, to je u prodejců běžná praktika - opravdu bez jakéhokoliv běhání po úřadech. Já volil individuální uzavření pojištění, protože při pojištění vozidla u prodejce nebyla a myslím, že stále není možnost uplatnění bonusů za dosavadní bezeškodní průběh pojištění. No a když už má člověk plný bonus, který je pjišťovna uplatnit i na havarijní pojištění, tak nebylo co řešit. Je to na rozhodnutí každého.vegas píše:No když jsem tu pojistku uzaviral u prodejce, tak jsem nic řešit nemusel, nepotřeboval jsem žadny techničák, žadnou kartu, nemusel jsem nikam chodit, volat, vše za mě vyřídil prodejce.
Přebral jsem auto a jel domu. Za týden mi prodejce volal, ať si dojedu pro SPZ a podepsat smlouvu.
Toš to byla pohoda co?:)
Dobrý den,
K registraci nového vozidla potřebujete velký technický průkaz, doklad o pojištění vozidla – zelenou kartu, fakturu nebo kupní smlouvu.
Na místě zaplatíte 800 Kč.
Slávo, já fakt nevím, že si tak libuješ ve zveřejňování těchto intimních záležitostí. Minule sis s ním hrál ve vaně a teď zase toto....slava píše: (velice milá úřednice)... . Byla fakt milá a ještě jsem si mohl vybrat číslo, ...... Taková je praxe v Hodoníně....
titanus píše:myslim ze ano...ak chces poslem ti aj moj VIN
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé