od pacesol » 28.11.2025 08:46
Odpověď z podpory. Ta malá zelená ikona je na mapě na pravé straně. Po ťuknutí se opravdu poloha aktualizuje na správnou pozici. Dnes jsem si to ověřil a vybechal jsem konfiguraci. Prostě to udělali jen složitější a bez návodu to nenajdete.
Vážený pane Studený,
Pokud máte problémy s připojením, je vždy užitečné znovu navázat připojení k serveru pomocí těchto dvou kroků:
Restartujte informační a zábavní systém:
1- Při zapnutém vozidle najděte malé tlačítko vedle knoflíku hlasitosti/nastavení (nebo na předním panelu, v závislosti na modelu). Pomocí tenkého předmětu, například hrotu pera, stiskněte a podržte toto tlačítko několik sekund, dokud se systém nerestartuje.
2- Znovu nakonfigurujte připojení modemu:
Po úspěšném restartování informační a zábavní systému přejděte na:
1- Kia Connect > Nastavení > Aktivovat
Potvrďte možnost „Znovu nakonfigurovat“ (obvykle levá volba). Tato akce by měla pomoci resetovat připojení modemu vašeho vozidla.
2- Chcete-li najít aktuální polohu vašeho vozidla, musíte v aplikaci klepnout na možnost „Najít moje auto“, která je znázorněna zelenou ikonou vozidla (nejen ikonou mapy). Klepněte na zelenou ikonu vozidla a měla by se zobrazit zpráva „Hledá se aktuální poloha vozidla...“.
Pokud se vám aktuální poloha nezobrazuje, doporučujeme znovu nakonfigurovat připojení a ihned poté s vozidlem nějakou dobu jezdit, aby se vynutilo opětovné připojení.
Pokud tato doporučení nepomohou, dejte nám prosím vědět. Zaznamenejte si prosím jakoukoli chybu zobrazenou v aplikaci a odešlete nám ji zpět.
S pozdravem,
Rita
Podpora Kia Connect
Neříkej, že to nejde. Řekni, že to neumíš.