DanBlack píše:Omrkněte v nastaveních, zda tam máte volbu dálkového ovládání oken...viz obrázek
Pak je možné otevírat okna dlouhým podržením odemykacího tlačítka. (a jdou pak ovládat i přes APP)
Mám označenú voľbu a v apke okná nemám
DanBlack píše:Omrkněte v nastaveních, zda tam máte volbu dálkového ovládání oken...viz obrázek
Pak je možné otevírat okna dlouhým podržením odemykacího tlačítka. (a jdou pak ovládat i přes APP)
MP1 píše:U nás to funguje len vo výbave Platinum a GT-Line.
Pozriem ráno do Platinum výbavy. Možno sa mýlim. Platinum ide u nás malo.Eric píše:Ja mám práve platinum a zistil som že len predné okná mi idú spustiť klučom
Eric: mne v Tapatalk nezobrazuje, že náš Sportage. Lebo ho nemáš v podpise. Vidím to len cez web.Eric píše:Ja mám práve platinum a zistil som že len predné okná mi idú spustiť klučom
MP1 píše:Eric: mne v Tapatalk nezobrazuje, že náš Sportage. Lebo ho nemáš v podpise. Vidím to len cez web.Eric píše:Ja mám práve platinum a zistil som že len predné okná mi idú spustiť klučom
Takže. Pre Sportage platí, že automatika je len na predných oknách alebo len na strane vodiča (Edícia 30). Čiže bez možnosti ovládať/vetrať.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé