Dokázal jsem s tím jet za 3,5 L, ale v noci kdy jsou volné silnice. Přes den když jsem nechtěl být pořád pod palbou klaksonů byla spotřeba mezi 7 - 8 L. Auto bylo ale nové a těžko říct o kolik by to spadlo po zàběhu
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pokud normalni jizdou myslis, ze nepredjizdis pomalejsi auta a nejezdis po dalnici, tak na takove jezdeni by ti to mohlo stacit. Jinak je ten motor na to auto slaboucky a na dalnici sezere i travu kolem silnice. To je dan za maly objem - ten nicim nenahradis.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Ceed SW 1.4 TGDI 2019 Led+Navi Paket aj to je na dnesne cesty slabe spotreba po ceste do Chorvatska sla dole a drzi sa na 6.8 ale cez pumpu a prepocet to je 7.0 nejsom urcite brzda skor zviknem tlacit auta nie lepit sa do kufra ! Na volnobeh rozbeh posukakovoanie fajn ale jak to ide nad 3000 huci to jak letadlo a nad 140km/h zo zadu hukot jak *** to sa pri testovacej jazde dako neda zisti to si vsemnes as casom. Takze na okrsky je to fajn dialkove a rychlejsie cesty nic moc. 50-50 mesto-okresky robim 700 km na nadrz sranda je do 50l nadrzi tankujem 46-51.5l ked som to kupil tak prva nadrz bola 52.8l Slovnaft Presedlal som z Toyoty Avensis 2007 110kw 2.2 diesel spotrebu som maval 6-7 ciste mesto 7.5. 1.0 tgdi urcite nie skoda ze v Gold vybave neni 1.6 tgdi, diesel uz nechcem koli zime sakra problem z kurenim a teplom v aute predtim som mal iba diesle P205-P306-Rover620-Avensis secko diesle P205 jazdi do teraz ! Preco som to kupil no cena a chcel som identicku vybavu jak bola v Avensise koncernove ani zadara a botka mam na to averziju P308 bola v plane ale cena dakde inde a o vela a Auris hybrid tez to krachlo na cene moc sa mi paci I30 Fastback sik afto a zas ta cena proste som si povedal za viac jak 20000 za new afto nedam a hotovo