Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jestli jsem to sledoval dobře, tak zmíněné problémy měl hlavně motor 2,5 litrový a ostatní tam bylo vloženo jako prevence, dieselový agregát o objemu 2,5 litru v Hyundai nenabízí (/aspoň jsem to ne registroval, má jej snad jen H1)
Zrovna jsem dělal velkou kontrolu na Sorim a vypadá to dobře. Sice endoskopem jsem neuspěl na sacím koši, je díky terénímu autu dobře schován před pohledem endoskopu. Takže jsem na soustruhu otevřel vyndanej olejovej filtr a ten rozpitval. Nenašel jsem žádnej karbon ani částečky otěru a tak tím vím že to bude Ok. Ve filtru by se se shromažďovalo jako v kronice.
Také jsem se na to ptal při poslední garančce v NH Caru v Čestlicích, ale odpověď byla stejná. Mého ceeda se to prý netýká, problém byl zatím jen u Sorenta. Při sepisování zakázky jim tam vyběhla známá výměna držáků nádrže, takže jsem po 6-ti letech dostal nové
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Trochu mi zatrnulo při přečtení prvního příspěvku v tomto fóru . Když jsem si ale přečetl, že motory se zadíraly v rozmezí 60 - 120 tisíc km, jsem "relativně" v klidu - toto kritické období jsem již na své Picanto překonal (při koupi 68 tisíc km, teď najeto cca 175 tisíc km) . Spíš mě začíná trápit převodovka